Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaaaa

POZNAŃ-kto się tam wybiera?np na studia?

Polecane posty

Gość studentkaaaaaa

od października, zaczne studia mgr, prawdopodobnie w Poznaniu, jestem z zachodniej części kraju, tam nie znam nikogo, czy ktoś moze również ma zamiar tam się "przenieść"? ;) Szukam znajomych, kogoś z kim byłoby łatwiej :) Nie wiem czy bedą to studia zaoczne czy dzienne, nie znam nikogo wiec nawet stancje byłoby trudno wynająć :( Ktoś ma jakieś pomysły, rady, lub doswiadczenia? a moze ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja? :)

Gość studentkaaaaaa
eviaczek, ale Ty pewnie tam mieszkasz od dawna?, czy moze nie? jak to wygląda?

Gość studentkaaaaaa
właśnie, :) dzięki za pomoc a ja szukam kogoś tak "zielonego" jak ja :) eviaczku, nie wiem ile masz lat. ale moze orientujesz sie co za szkoły tam są? ja kończę socjologię, w internecie cieżko znaleźć info, odnośnie studii mgr :(

Gość studentkaaaaaa
tak eviaczku :) bo ja nawet nie wiem, jakie tam szkoły są, myślałam, ze mam jeszcze czas, ale lepiej już sie rozglądać :)

sporo jest uczelni w Poznaniu...ale socjologia to mysle ze na bank będzie na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza, Wyższej Szkole Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa, poza tym wpisz w wyszukiwarke moze socjologia w Poznaniu albo cos takiego...

Gość studentkaaaaaa
dzieki eviaczku, nikt wiecej nie ma takiego dylematu jak ja?

Gość studentkaaaaaa
:(

Gość studentkaaaaaa
no i?

Gość studentkaaaaaa
bardzo mi przykro :(

Gość studentkaaaaa
:(

Gość upppppppppppppppp

Gość estudiante
Hej ja planuje wyjazd na uzupelniajace magisterskie do Poznania i tez wlasnie myśle o socjologii .Tez tam nikogo nie znam. To juz jestesmy dwie :D

Gość studentkaaaaa
jak fajnie, ze ktoś się znalazł :) a wiesz już jaki kierunek? gdzie? no i czy dziennie czy zaocznie? daleko mieszkasz od Poznania?

Gość BUBUBU
pOZNA TO MIASTO snobów sorki, ale ja bym wolała studiowac w Karkowie albo we Wrocławiu bo to piekne miasta i fajni ludzie

Gość estudiante
Mieszkam na zachodzie Polski tak wiec mam jakies z 4 godzinki samochodem. Mysłałam nad socjologią na UAM ale chyba raczej zaocznie. W sumie to jeszcze sie zastanawiam nad Krakowem tylko ze Poznań jest o wiele bliżej i słyszałam że jest całkiem ciekawie. Bubu a studiowałes w Poznaniu?, naprawde tam jest taki snobistyczny klimat :o ?Tez mi sie to obiło o uszy

ja jestem z Poznania... teraz bede miala nmaturke,wiec o studiach bede myslec w bliskiej przyszlosci :) jakby co to chetnie porozmawiam i oprowadze ;)