Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania 84

Aparat cyfrowy

Polecane posty

Gość mania 84

Hej posiadacze aparatow cyfrowych!mam do was pytanie i mam nadzieje,ze dam rade jakos wyjasnic o co mi chodzi.no wiec jesli mam karte pamieci na 400 zdjec i non stop pstrykam zdjecia ktore w wiekszosci potem kasuje to czy przez to zmniejsza sie pamiec na mojej karcie czy nadal pozstaje 400 zdjec do wypstrykania? z gory dzieki za pomoc

No jak czesc tylko wykasujesz to wiadomo ze nie bedziesz miala miejsca na 400 zdjec/ Ale jak wszystkie skasujesz, to bedzie msce na 400. Jesli dobrze zrozumialam pytanie.

Gość mania 84
o dzieki wlasnie o to mi chodzilo.myslalam,ze byc moze kasujac zdjecie wcale nie odzyskuje miejsca w pamieci tylko po prostu znika zdjecia z aparatu.

Gość a mów
jeśli na karcie masz 400 zdjeć, a skasujesz 20 , to możesz dorobić jeszcze 20, zresztą wyświetla sie w aparacie , ile możesz zrobić jeszcze fotek

Gość kruca fiks
Jak masz miejsce na 400 fotek, zrobisz 100, to zostaje miejsca na 300 nie? Jak z tych 100 skasujesz 50, to zostanie miejsca na 350. Proste? :o

Gość mania 84
dzieki ludzie :)! czyli dalej moge pstrykac bezsensowne zdjecie nie martwiac sie,ze marnuje sobie karte pamiecie.

Gość ssssssssssssddsssd
a jaka karte jakiej pojemnosci trzeb amiec aby moc 400 zdjec pstrykac?? czy przy 512 mb mozna tyle fotek zrobic rozmiaru 480x640??