Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Jakie kolory cieni do powiek do szarych oczu?

Polecane posty

no wlasnie jakie kolory cieni i ich typy(matowe czy perlowe) pasują do szarych oczu..dosc duzych wyraznych i takich hmmm kocich..generalnie ladnych..i przykluwajacych uwage na tle reszty:P do tego dosc dlugie brazowe wlosy i jasna karnacja lekko piegowata....

ja pier...spytac sie nie mozna...:> :classic_cool: ach jak ja kocham takie krytykanctwo wszytskiego i wszystkich..i generalnie pierdole je :>

ja myśle że fiotet, taki szary fiolet - matowy oczywiście zreszta zalezy od tego jak sie uberasz a ja mam zielone :P zielono brązowe a chciałabym miec czarne ...

hmmm...do szarych oczków chyba ładnie by pasował niebieski cień...mysle ze do brązowych włosków też...ale wiesz...tu mi ciezko coś napisać, bo bym musiała zobaczyc twarz zeby coś doradzić, bo tak w ciemno to może być nietrafione...bo moze sie okazać ze ładnie by ci było np jakbyś miała brązowy cień... Ja proponuję poeksperymentować...z różnymi kolorami cieni i dobrać wg ciebie najlepszy...moze sie poradzic kolezanki...ja tak robiłam i wiem ze w niebieskim mi nieładnie:-)

aha, no i jak jestes młoda to pasują kazde typy cieni: matowe i perłowe:-) Takie jest moje zdanie:-) bo z biegiem lat te perłowe jakoś tak podkreślają zmarszczki...no i druga sprawa: jesli powieki ci sie szybko prztłuszczają to perłowe cienie szybko się zmywają i robi się taka kreska nieładna w zagięciach:-( ja własnie tak mam ale jakoś sobie z tym radze:-)

kolorkowa --> a jak sobie z tym radzisz?? podobno pomaga zapudrowanie przed nałozeniem ale nie w moim przypadku może Ty znasz lepszy sposób

Gość agata-----
aby ien sie trzmal dlugo na powiekach pomaga baza pod podklad (lumene albo inglot)

Gość agata-----
ja mam oczy szare, mi pasuja cieple odcienie takie jak morelowe, brazy,piaskowe,kremowe ale takze chlodne fiolety, przydymione róze no i mozesz uzyc koloru szarego wtedy powiekszysz oko jezszce bardziej