Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawirowanaa

Świat oszalał?Czy 57kg/172cm to dużo?!

Polecane posty

Gość zawirowanaa

bo juz mam dość, jak ważyłam 50kg to niby żle jak ktoś słyszał, alke ogólnie figurkę chwalili, a teraz, że niby lepiej wyglądam, to co poniktórzy zalecają mi zrzucic 1-2kg żeby miec perfekt wygląd/ wagę... Już nic nie rozumiem :( aż mnie kusi ważyć 60kg i mieć wsz gdzieś, byle czuć się db we własnej skórze, ale jak tu się czuć db, skoro każdy zaczyna mnie prównywać do mojej dawnej (wychudzonej) sylwetki, kiedy rozmiar 34, 26 juz robi się za mały i musze kupować nowe spodnie i staniki ...Pomimo, że zaczynam db ważyć czuję się jak słoń , chore to :o

Gość zawirowanaa
34, 36 miało być ;) doza humoru też :D ale napiszcie, jak to wg Was jest? czy teraz by db wyglądać trzeba być wychudzonym, tj przy moim wzroście góra 54kg?

Gość dobra rada nie jest zła
Z biegiem czasu dorośniesz :D

Gość moja mama ma takie parametry
172/57 i wygląda IDEALNIE choć oczywiscie zazdrosne babska twierdzą, że jest za chuda, ale to zrozumiałe, bo żadna z nich nie ma takiej figury jak moja mama:)

nie wydaje mi się ,jestęś w sam raz ja przy wzroscie170 waze 52kg,jestem szczupła,a może az za bardzo ale ni w ząb nie mogę przytyć:(

hmm,według mnie to super waga:D,przy Twoim wzroście! Nie przejmuj się tymi głupimi radami,bo według mnie ktoś jest zazdrosny... Np.przy moim wzroście ideałem byłoby dla mnie mieć:93 cm w biuście,60 w talii,w biodrach 93,a w udzie 50 cm.a ważyć to ja mogłabym nawet 65 kg:D

Gość ej jesteś tam
i co będziesz chudła czy przytyjesz?

Gość zawirowanaa
bede cwiczyc ;) ale sama nie wiem...zwyczajnie, przestane sie przejmowac, dbac o siebie, a co bedzie to bedzie...szkoda zycia, ale czasem to zalamuje ;o

Gość jazzo
Parametry to chyba nie zbyt trafne określenie dla mamy.Lepiej Ty się pochwal swoimi,hm,parametrami.Jeśli ktoś błyska takim intelektem to proponuję przytyć-najlepiej w sferze głowy.Mózgowi lepsze parametry nie zaszkodzą.

jazzo------> zazdrościsz mi mamy z takimi "parametrami" czy może miałeś/aś gorszy dzień?;)

Gość jazzo
Nie chcę być złośliwa,ale mojej możesz pozazdrościć,same kości choć jakiś czas już jej nie widziałam.

Ja na szczęście miałam dobry dzień i raczej nic ani nikt nie jest w stanie tego zepsuć. Mam nadzieję, że jutro będziesz mieć bardziej udany dzionek, a co za tym idzie bardziej pozytywne nastawienie do życia:):):)

Gość jestem piękna
według mnie kobieta w pewnym wieku jak jest chuda wcale nie wygląda pięknie. widać jej zmarszczki i wygląda starzej. nie dajcie się zwariować z tą wagą. każda z nas ma inną figure i dla jednego 60 kg to mało a dla innego za dużo

Ale moja mama nie jest chuda - jest szczupła.

Gość swiat nie oszalal
do autorki topiku ! swiat nie oszalal - ludzie powariowali chuda szczapa mysli o odchudzaniu bo ktos jej cos powiedzial. Gdyby ci powiedzial zejuz calkiem "kull" by bylo gdybys skoczyla w przepasc tez przejalabys sie tym. Problem polega na tym ze koncentrujecie sie na tym co powiedza inni nie macie wlasnego zdania , brakuje wam poczucia wlasnej wartosci i na tym lepiej popracuj a zobaczysz wszystko w innych barwach.

do zwariowanej i WSZYSTKICH DZIEWCZĄT które KIEDYKOLWIEK Myślały / będą myślec lub myślą o ODCHUDZANIU mam 22 lata ,jak mialam 14 lat zachorowalam na anoreksje wtedy jeszcze nie BYLO TAK GLOSNO O TEJ CHOROBIE JAK TERAZ ..malo bylo wiadomo Dlatego rodzice ,lekarze nie mogli mi tak szybko pomóc Chialam byc szczupla ,a ze bylam ZAWSZE BARDZO AMBITNA cel osiągnęlam W pól roku schudlam z 65 KG/176 CM do 42 /176 i tak w wieku 14 lat ZACZĄLA sie MOJA ANOREKSJA ,TRWALA ona 5 lat ,ostatecznie \'\" pokonalam \" ją gdy mialam 19 lat....PISZe w cudzysłowie BO ANOREKSJA JEST JAK alkoholizm JESTEŚ zaleczony ALE NOGDY NIE WYLECZONY ...choc ja wierzę .. wtedy bylam jescze bardzo MLODZIUTKĄ I GLUPIUTKĄ dziewczynką gsy zachorowalam ...NIE znalam konsekwencji tak drastycznej diety ...Teraz media WIĘCEJ GLOSZĄ ,NIE JEST TO TEMAT TABU... ale co do tematu: chcialAm byc SZCZUPLA ,a CO ZYSKALAM: - rozwaloną wątrobe - 6 tygodni w szpitalu - zapaść sercowo -naczyniową - nerwice - popsuty wzrok i zeby - cukrzyce - ubytki w MÓZGU ! powinnam być TERAZ NA 4 roku studiów a jestem na 2 !,zerowa koncentracja,ciągłe zapominanie - fobia społeczna ,ciagła depresja - kilkuletni ZANIK MIESIĄCZKI - przyszle macierzyństwo stoi pod ZNAKIEM ZAPYTANIA .. - sucha skora PORYTA MESZKIEM - zapadnięte ,szkliste oczy - odwapnienie kości i osteoporoza - matowe ,przeżedzone( nie pewna jestem pisowni) włosy Mam wymieniać dalej ?...czy wystarczy ....?hm? -Dzieki moim KOCHANYM RODZICOM ,lekarzom i BOGU dzisiaj jestem zdrowa -90% powyższych OBJAWÓW wyleczono ALE OKALECZONA psychika i ponad 5 lat wyjetych z zyciorysu zostaje na zawsze... KOBIETKI KOCHANE: 1 dziewczyna na 100 z odchudzających sie zapada na ANOREKSJE to nie duzo A JEDNAK ...NIE ODCHUDZAJCIE SIĘ ! to jest równia pochyła...NIE WARTO - MACIE JEDNO ŻYCIE!!

Gość Babcia dobra rada
No pewnooo... że dużo! Ja bym sobie zrobiła jakąś przeczyszczającą mieszankę i chudła, na twoim miejscu tak do 40 kg... o Tak! 40 kg będzie bdb!

Gość gość
Jest przestaniesz to czytac to umrzesz.mam na imie Teresa Fidalgo.Jezeli nie przeslesz tego do 20 osob. Bede spala z taba na zawsze .Jedna dziewczyna zignorowala i 29 dni pozniej jej mama umarla .jestem prawdziwa mozesz znajesc mnie na google