Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieadorowana....

KOBIETY LUBIA I CHCA BYC ADOROWANE PANOWIE!!!!

Polecane posty

Gość nieadorowana....

chcialam tylko przypomniec, bo czesto jest tak,ze zapominacie o tym żądajac i oczekujac nie wiadomo jakich poswiecen od kobiety, nie dajac im nic w zamian. Chce rowniez zaznaczyc ,ze adorowanie nie oznacza zmywania naczyn po obiedzie ...etc ;)

Gość potencjalny adorator
starajcie sie wyglądać pięknie i seksownie wtedy będzie to całkowicie naturalny odruch.

Gość nieadorowana....
no tak, jak tu byc adorowanym skoro wyglada sie jak babka po 60 tce w szlafroku i walkami na glowie ... napalona ;)

Gość nieadorowana....
racja Napalona...

Gość napalona zejdź na ziemie
Kto ci takich bzdur naopowiadał? Taka babcia moze być dla niego kochana ale na pewno nie piękna i seksowna. Czytaj mniej harlequinow.

Gość czy sexualnosc jest az tak
wazna w zwiazku? tzn na tyle by na jej podstawie sugerowac drugiej osobie ,ze nie jest ani piekna ? przykre..

Gość kalia 29
Panowie a kiedy odtatni raz powiedzieliscie swojej wybrance ze jest dla was wazna,ze ja kochacie?Kiedy daliscie jej kwiaty bez okazji?Faceci niestety czesto o tym zapominaja a dla kobiet takie bezinteresowne gesty sa bardzo wazne.

Kalia, z tego co sie orientuje kobiety musza najpierw na to zasluzyc ;)

Gość kalia 29
wiesz co,no mnie sie wydaje ze miłosc powinna byc bezinteresowna,a jak ludzie sa razem to nie musza na nic zasłuzyc ani niczego udawadniac...Albo sie kogos kocha albo nie...

Gość kalia 29
Poza tym to chyba troche chore zeby robic nie wiadomo co zeby dostac kwiaty od faceta...Wtedy miałabym swiadomosc ze nie dostałam ich ot tak,dlatego ze jestem,tylko dlatego ze np. ładnie posprzatałam:(

moj tekst mial wydzwiek ironiczny, zgadzam sie w pelni z Kalia zsluzyc: byc piekna i sexowna :)

Gość kalia 29
a idźcie,jaja sobie robicie a ju tu sie na powaznie produkuje:)

Kalia, nikt sobie jaj nie robi, no moze niektorzy faceci tutaj obecni. Prawda jest jednak taka,ze jesli mezczyznie zalezy naparwde na kobiecie to samoistnie ma ochote kupic jej kwiata czy zaprosic do restauracji.Zwyczajnie chce ja uszzcesliwic. Jezeli zas analizuje to na zasadzie, "niech bedzie dla mnie sexowna itp to wtedy ja wynagrodze" to chyba tak do konca "nie poszedlby za nia w ogien".Po co sie oszukiwac? dla samego sexu?

Gość kalia 29
Masz rację.tylko czemu niektorzy faceci myslą w ten sposob,że kupowanie kwiatow to głupota i fanaberia dziewczyn...:( Smutne to bardzo...

Gość a tu tak sobie gadacie
wychodze z zalozenia(moze sie myle, nie wiem) ,ze jesli spotkaliby kobiete te jedna jedyna (to sie czuje) to problem by nie istnial. a moze zwyczajnie niektorzy nie potrafia dawac.. albo maja alergie na kwiaty :D i klaustrofobie

Gość mozna sie spotykac
i nie starac??

Gość kalia 29
Chyba jestem nieuświadomiona...To znaczy ze jesli mężczyzna w ogóle nie daje kobiecie kwiatów to znaczy że jej nie kocha? Chyba mój zwiazek był chory od początku w takim razie...:(

Gość kalia 29
ktorej byc moze w ogole nie ma...To dołujące bardzo...ale prawdziwe chyba:(

Gość mowisz tracicie motywacje
gdy sobie uswiadomicie, a co jesli problem istnieje od poczatku?

Gość mowisz tracicie motywacje
hm

Gość julia_1980
do Mrok------>takie zachowanie byloby troszke ryzykowne zwazywszy na chec "zlapania tej osoby na wedke".Przeciez wiadomo,ze jak sie idzie na pierwsza randke itp to przewaznie chlopak sie stara.

Gość julia_1980
nie wiem,ale tak sie zastanawiam jak mozna byc takim draniem i oklamywac kogos mowiac "kocham Cie" , nie czujac tego Tzn chodzi mi o ten Twoj tekst w zwiazku z wiazaniem sie z kims tylko z obawy przed samotnoscia.Jak mozna kogos tak oszukiwac?

Gość anka_______szczęśliwa
Mój poprzedni mężczyzna często obdarowywał mnie kwiatami- nawet bez okazji. Na co dzien byl jednak nieszczery wobec mnie, nieprzyjemny często i -szczegolnie pod wplywem alkoholu- wulgarny i agresywny. Mój obecny mężczyzna- ukochany mąż, jeszcze nigdy nie podarował mi kwiatów. A mimo to czuję się kochana jak nigdy. Adoruje mnie wzrokiem, miłym słowem, gestem przytulenia, pogłaskania po włosach, pocałowania w czoło.. gdy na mnie patrzy, czuję się atrakcyjną, stuprocentową, spełnioną kobietą. Czasem takie gesty na codzień świadczą o wiele bardziej o miłości niż najładniejszy bukiet, czy kosmetyk...........

Gość gość
A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.