Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje

Ból rąk i nóg, drętwienie dłoni - lekarze nie wiedzą co to

Polecane posty

Gość geniusz haus
to spawa dla najlepszego diagnostyka medycznego--dr. HAusa ... szkoda tylko ze to postac z serialu :O wspolczucia ..i duzo zdrowia dla mamy :/

Gość iwona28
witam ja tez mam taki problem jak wy a mam dopiero 28 lat i chodzę od lekarza do lekarza i nadal niewiedzą jak przyczyna i ciągle słyszę ze jestem za młoda na takie rzeczy.ale też choruję na łuszczycę i czytałam na ten temat i możliwe ze mam łuszczycowe zapalenie stawów.

Gość Dzasminka89
wiesz, ja też tak miałam. wyniki krwi super, wsyztsko super,a drętwienie takie, ze potrafiła mi szklankazdłoni wypaśc... wkońcudsżło do tego że zdrętwiała mi też syzja ijuż sie nei ruszyłam... wzięli mnie doszpitala, niemiałąm odruchw bezwarunkowych itd... punkcja lędźwiowa... nic ... okzało się że to nerwica była .

Gość Mania Mielno
A ja co mam zrobić?Mam 21 lat i prowadze normalne życia, dziś rano obudziłam się z bóle palca u ręki a dokładnie kciuka, straszny przeszywający ból do kości, aplec jest bezwładny i obolały, nie wiem co mi jest pierwszy raz mam cos takiego, jadę na zdjęcie palca zobaczymy co powiedzą a wy co sądzicie na ten temat????Proszę o wypowiedzi.

Gość bol
nie pale od dwoch lat ,od jakiegos roku mam silne bole rak i nog,dretwienie palcow u rak.Wiec nie moze to byc przyczyna palenia.Ortopeda stwierdzil ze to jest od kregoslopa

Gość aga389
witam mój problem to przeszywajacy ból jakby pieczenie od nadgarstków do łokcia wiekszy ból u lewej reki gdy przekrecam lewa reka w rózne strony boli jak cholera byłam juz u lekarzy wszystkiego sie chytam i nic juz mi sie nie chce po tych lekarzach daremnych chodzic jedna nadawała mi tabletek bo stwierdziała ze to zespół ciesnin nagarstka,po tym żoładek mnie bolał,potem poszłam do chirurga on stwierdził ze to na pewno nie to, od listopada mam jakies lampy,pole magnetyczne ,wirówke.....tyle ze ja juz prywatnie byłam na takich zabiegach nic nie pomogło .....a rece coraz bardziej bolą

Gość mamherniedyskowa
tez mi sie wydaje ze kregoslup,sama mam problemy z nim i wiem jak potrafi wszystko bole,rezonans magnetyczny musi zrobic

Gość mlskpwwwwwwwwwwwwwww
to moga byc poczatki miazdzycy . powinna sprawdzic stan nerek i uzebienie. mowie powaznie.

Gość aga389
witam ponownie! nie pracuje zajmuje sie domem,od wczoraj smaruje rece altacetem w żelu i na noc zawijam ,tak jak pisałam do lekarzy juz nie ide zobacze jak bedzie po zabiegach mam koncem listopada ;jakaś wirówke,naświetlania i jeszcze jakies zabiegi ,troche sie boje mam nadzieje ze to nie rak kości?

Gość MAAABEEE
Ograniczenie spożywania miesa, wzbogacenie diety witaminami daje dobre efekty. Przy tak ruchliwej pracy mało co mnie boli.

Gość MAAABEEE
Max a skąd to wszystko wiesz? Ja też troche wiem i stosuję to z dobrym skutkiem.

"MAAABEEE Max a skąd to wszystko wiesz? Ja też troche wiem i stosuję to z dobrym skutkiem." W internecie znalazłem część:classic_cool:.Inne osobiście sprawdziłem:classic_cool:.Poza tym konował kiedyś mnie wygnał z gabinetu i wyciągnąłem z tego wnioski;).

Gość armando914
ja mam ten sam problem,tylko ,ze u mnie jest odwrotnie jak chodze pracuje jest ok. ale gdy usiade lub poloze sie zaczyna sie katastrofa,mam straszny bol w lewej nodze od kostki do kolana zwlaszcza w lydce ,zaczyna sie dretwienie i jak to kiedys moja babcia mowila strasznie mnie noga dze mam to samo choc mam dopiero 38 lat ,moze ktos mi powie co to moze byc ,dziekuje

A mi noga drętwieje jak 1 na 2 trzymam długo:O.Może to też jest podobnoa przyczyna-z tym że macie ta przyczynę bez przerwy z jakiegoś innego powodu:O.Może to niedotlenienie tkanek-po takiej pozycji jak ja mam może tak być:O.

Gość do aga
a mialas robione badanie emg w kierunku ciesni nadgarstka?

Gość a dlaczego dziwne?
To jest noga,do aga,a nie konczyna górna,co ty ciagle z tymi ciesniami)

Gość do aga
ags pisze wyraznie ze smaruje rece altacetem wiec ma problem z rekoma. a pisze o tym bo tez mam podobne problemy z rekoma i okazalo sie ze to wlasnie zcn i w maju mam zabieg

Witam. Ja borykam się z podobnymi problemami. :< ostatnimi czasy odczuwam ból w okolicach udach, promieniuje na łydki i czasami boli też mnie ręka. nie mam pojęcia co to jest, proszę o jakąś wiadomość, która pozwoli mi określić w jaki sposób mogę sobie pomóc. Zapomniałam dodać, że mam skrzywienie kręgosłupa, który zdaniem niektórych również może się do tego przyczyniać. Ale czy tak naprawdę o to chodzi?

Gość lifestyl
Witam Ja borykam sie z czyms o czym nikt nie ma pojecia a objawy przyszly nagle. Najpierw byl lekki bol glowy z prawej strony nad karkiem, myslalem ze przejdzie wiec nic nierobilem.Nastepnie po 2 tyg zaczely mnie palic uda ,potem lydki, czulem mega oslabienie. Oczywiscie od razu w internet i cale dnie na szukaniu chorob, wmowilem sobie SM. W nastepnym dniu nagle na 3 sek wykrcilo mi prawa reke i pojawily mi sie rozblyski w oczach. Myslalem ze oszaleje z nerwow.Nigdy tak sie nie balem. Wszystki minelo, ale niestety nadal pozostaje dziwny bol miesni i rak taki wedrujacy. Raz bola uda za tydzien lydki, potem nadgarstki. Co dziwne caly czas mam spieta szyje po prawej stronie ( to od czego sie wszystko zaczelo ). Mam takze mety w prawym oku. Te objawy sa juz od roku. Badania zrobione absolutnie wszystkie. ( Mri glowy, kregoslupa szyjnego , piersiowego, ledzwiowego, ,tomografia brzucha, usg, doplery, morfologia pelna, tarczyca, alergeny, cpr, elisa western blott, czynnik remumatoidalny, etc, etc.. wizyty u neurologow, ortopedow, laryngologow, kardiologow, reumatologow, zakaZnikow, etc.. I NIC.Wszystkie badanie SUPER oprocz zniesionej lordozy szyjnej , ale ona nie powoduje takich objawow. NIKT NIE WIE CO MI JEST. Nie wiem czy to wazne ALE.... Pol roku przed tym wszystkim mialem powazny wypadek na nartach w austrii ( zderzenie z drzewem przy duZej predkosci). 5 dni szpitala, zero zlaman, ale cos tam nie tak z trzustka ale potem okazało sie ok. Po powrocie do polski caly czas myslalem o tej trzustce, az zaczal mnie faktycznie bolec brzuch, codziennie. znowu strach ze ro rak trzustki i koniec , po mnie. Latanie po lekarzach, proby trzustkowe ok, tomografia trzustki Ok, ale bole byly nadal, wszystkie wyniki ok ale ja non stop bylem pewien ze to cos z ta trzustka. Ta zabawa trwala Prawie pol rokui nagle wszystkie bole przeszly i WLASNIE za 3 tyg pojawily sie objawy ktore wymienilem na gorze mego posta. Czyli w kolko Macieja. PYTANIE BRZMI....??? Czy to czasem nie psychika??? DEPRESJA po wypadku???? CZy to jest moZliwe???? PoZdrawiam wszystkich

Gość skaleta
autorko - lamblie lub inne pasożyty

Gość gość
hmmm, ciężka sprawa. Mnie bolała tylko ręka i to był zespół cieśni nadgarstka. Po krótkim zabiegu w Klinice Nadgarstka ból i drętwienie minęło. Trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia :)