Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salbei

Co na ten ...

Polecane posty

Gość salbei

Mam 1,70 i waze 52 kg.Do swojej figury ogólnie nic nie mam, ale jest jedno ale :/.Brzuch.Chce by był płaski i umiesniony.Nie jem juz chipsów i frytek, ograniczam słodycze, i od póltora tygodnia robie brzuszki (60dziennie).ale kurcze chyba nie bardzo jest róznica:(.Mam pytania: 1.Czy taka ilosc ćwiczen dziennie jest wystarczajaca? 2.Jakie pokarmy sprawiaja, ze brzch jest wydety? 3.Jakie jeszcze dobre ćwiczenia na brzuch? ps.dodam, ze chce zrzucic sam brzuch, dlatego tez nie moge sie forsowac ogólnie tzn nie chce bo mam małe piersi a to z nich własnie puersze ubywa tkanka tłuszczowa:/. dzieki z góry i pozdrawiam!

skoro 60 brzuszkow dziennie nie daje skutkow tzn ze trzeba zwiekszc dawke :) stopniowo rob wiecej brzuszkow i moze dorzuc hula hop? ladnie wyrobi talie:) a tak wogole to bym polecala 6 weidera, takie aerobowe cwiczonka na brzuch. wygladaja na latwe i przyjemne, trwaja krotko.. ale po tygodniu zobaczysz ze sa naprawde ostre :D i daje niesamowite efekty, tylko trzeba wytrzymac ;) pozdrawiam! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3214790 http://www.fit.pl/cwiczeniadlaciebie/miesnie_brzucha__cwiczenia_w_domu,20,20,20,997,1031,0,0,0.html

Gość salbei
dzieki bardzo, ale mam jeszcze jedno pytanie jakie jedzenie sprawia, ze brzuch jest wydety??????????

Gość mały miś
Po kilku dniach robienia brzuszkow nie robi się kaloryferek.:D Rób przez 6-8 miesięcy i dopiero oceń efekt.

Gość salbei
kurcze prosze podajcie mi, albo skopiujcie te ćwiczenia z tego 6we.. bo ta strona, która podali w tamtym topoicu odnosisie do głównej i nie moge tego znalezc:/

Gość salbei
dziekuje Misiu :*

a co do tego wydecia... ja sie czuje nadeta gdy sie objem grochu czy bobu i popije napojem gazowanym :D ale szcerze to sie na tym nie znam...wiem ze sie powinno ograniczyc biale pieczywo, sol i cukier...:P

Gość kobieto robiłam po 700 brzuszk
ów dziennie przez pół roku i nie zrobiły mi sie mięśnie więc co Ty chcesz po 60 brzuszkach, które robisz od tygodnia