Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia17

co to jest libido?

Polecane posty

Gość kasia17

od pewnego czasu spotykam sie z tym okresleniem jednak nie do konca wiem co ona znaczy czy moglby mi to ktos wytlumaczyc?

Gość maladuszyczka
Najprościej jak można nazwać : popęd seksualny (płciowy). A inaczej : zachowanie mające na celu zaspokojenie potrzeby bliskości cielesnej, rozkoszy. P.s libido obniżają każde tabletki antykoncepcyjne :( choć nie zawsze !! ... Pozdrawiam

Gość kasia17
no dziekuje bardzo:*:*:))bo naprawde wiedzialam co nieco z o tym ale nic konkretnego dzieki jeszcze raz:p

Gość do i.
widac ze nie ktorych przerasta obsluga takiej wyszukiwarki jak np. google.pl i az trzeba zasmiecac forum takimi topikami...

Gość maladuszyczka
Nie ma za co :) P.s kto pyta nie błądzi :) A topiki można zakładać nikt nikomu tego nie broni !! :) pozdrawiam

Gość do i.
no zgadzm sie nikt niekomu nie broni... ale tu ldzie mają problemy na ktore nie mozna znalesc odp na pierwszej lepszej stronce..no ale zakładajcie sobie topiki "co to penis"

Gość maladuszyczka
do i. jesteś niegrzeczny/a . A to niemiłe . założyała taki topik uzyskała odpowiedzi i już po sprawie a Ty już ją zmnieszałeś/aś z błotkiem a to niemiłe . Co to jest penis ?? Tego uczą na biologii chyba klasa 4 nie wiem ale co to jest libiodo na biologii czy na języku polskim się nie dowiedzą . Lepiej chyba zapytać kogoś kto rozumie takie nowoczesne pojęcia ;) :p pozdrawiam

Gość sory ze sie mieszam ale...
zmieszała z błotem???libiodo to nowoczesne pojecia...hehe do i. ma racje wpisujesz w google i masz odpowiedz odrazu..forum to ostatecznosc! jesli nikt i nic Ci nie pomozeze to piszesz

Gość maladuszyczka
I po co te nerwy ?? napisalam nowoczesne pojęcia i postawiłam przy tym znaczek taki ":p" i jeszcze taki ";)' czyli że to jest taki mały żarcik albo kawa takie coś co miało być śmieszne takie hhii hih albo haha albo i nawet ihihih (boże!!).. aby można się uśmiechnąć a nie tylko marnować sobie życie na zatruwanie komuś życia ... problemami niewiadomo skąd ...... :( Forum ? po to jest aby pytać ! p.s osoba z nickiem "do i. " i "sory ze sie mieszam ale... " to raczej tak mi się wydaje ta sama osoba ....

Gość do i.
zmieszałam z błotem???dobre:P nie skomentuje tego hehe:P

Gość do i.
to Ci sie wydaje...skonczmy gadke bo i tak do nieczego nie dojdziemy ..niestety nie naucze nikogo kozystac z internetu:( wesolych swiat hehe

Gość maladuszyczka
A kto tu mówi że chce rozmawiać ?? Bo ja na przykład nie chcę !! Ty - Wy ewentualnie chesz się kłócić . . . Ja nie .