Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valentina.

sasiadka na balkonie trzyma krolika

Polecane posty

Gość valentina.

jest to kroliczek miniaturka, nie trzyma go w klatce tylko biega po balkonie niczym nie ogrodzonym, nie zabiera go do domu nawet, kiedy jest strasznie zimno,np. teraz pada desz a on biedny az sie trzesie, szkoda mi go, co zrobic?;(

Gość zadzwonić
do Pogotowia dla zwierząt...nie pamiętam dokładnie jak to się nazywa...albo do Straży Miejskiej, niech oni się skontaktują z tymi od zwierząt

Gość pani ch
pasztet :o

Gość no dobra powiem wam
a co cie to obchodzi??? kroliczek szczesliwszy na podlodze niz w klatce!!! a to jest pewnie kroliczek syberian i mu cieplojest

Gość valentina.
jakby mu bylo cieplo to by sie nie trzesl z zimna, teraz u nas jest wlasnie burza, nie sadze zeby to bylo normalne trzymac w taka pogode zwierze na balkonie

Gość nanana hey hey goodbay
zadzwoń do towarzystwa opoieki nad zwierzętami albo idź babie przetłumacz do rozumu powiedz ze byłas na balkonie i widziałas jak sie trzęsie :o

Gość hm gdzie
powiem tak, tez miałam na dole sąsiada i hodował króle, smierdziało z nich, smrós do góry sie unosił jak zakurzyły. zakaz jest. Mama pytała straznika czy nie wolno hodowac krolików. A skąd powiedział.nie wolno. No jak nie wolno mam pyta. Inni mają a ja tez chcę. Nie wolno- mówił. ja chce i juz. Nie wolno. No ale na dole pan ma i tak fajnie śmierddzi...........no i sie zaczeło. królików niema.

Gość dlaczego nie pójdziesz
do tej sąsiadki i nie porozmawiasz z nią ????????????

Spoko, trzyma go tylko do świąt. Jeszcze dwa dni i potrawka. :)

Gość jakos zyje
co?!?!?!? jaka baba glupia!! ja bym ja zamknela tak na balkonie....jacy ludzie sa beznadziejni 😭

Gość jakos zyje
idz tam do niej i kopnij ja w ten jej nieistniejacy zapewne mozg 😭 bedny kroliczek....:(

jesli to nie prowokacja to nie wiem co jeszcze robisz przy komputerze? Juz Ci ktos napisał - idź o niej, pogadaj, jak się nie da to zabierz królika, a jak nie to dzwon do TOnZ .

Gość valentina.
sluchajcie to nic nie da, ze do niej pojde bo ona nie jest "normalna" i jedynie mnie zwyzywa, ze wtracam sie w nie swoje sprawy.a krolik mieszka na balkonie juz okolo pol roku, nie wiem jak bylo z nim w zimie bo wyjezdzalam, wiec nie widzialam.natomiast przez ostatnie dni caly czas jest zimno, dzis pada, a on biedak siedzi na balkonie.i nie wierze, ze jest mu tam dobrze, kiedys wyskoczyl z balkonu(I pietro) na szczescie nic mu sie nie stalo, ale przeciez moze zrobic to jeszcze raz bo balkon jest nieogrodzony.nie rozumiem ludzi, ktorzy biora pod opieke zwierze a potem nie umieja sie nim zajac!

Gość avika
jaki pinda no! ja poszłabym do nie i ją zwyzywała! nastrasz ją że będzie płaciła karę jak nie stworzy mu normalnych warunków! jak mozna tak męczyc zwierzaka :(

Gość ukradnij go jej

Gość valentina.
a znacie numer do tonz?

Gość iwalktheline86
BOOOOOŻE CO ZA KRETYNKA! Na Twoim miejscu wzięłabym ją siłą i zamknęła na balkonie tak żeby też jej było zimno!!!!! Nienawidzę takich ludzi. A króliczka bym wzięła do siebie, ogrzała i utuliła.

Gość zadzwoń do strazy miejskiej

Gość ja teeeż
Ostatnio też widziałam królika na balkonie! Jak chodziłam wieczorem z psem na parterze wystawiał pyszczek. Z tym że nie wiem czy ta baba go tam cały czas trzyma ale za ciepło to wtedy nie było :o Ludzie są nienormalni!