Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly problem

Czy wiecie jak

Polecane posty

Gość maly problem

przedluzyc okres?????Ide na przyjecie i obawiam sie ze dostane bo przypada mi akurat w tyvh dniach.Slyszalam o goracych kapielach itd ale czy to sie sprawdza?Pomocy!!!!!!

Gość sindirella
alkohol pomaga.....

Gość taksobiemysle
"przedłużyć okres" -> czyli co zrobic aby trwał dluzej :) Żle zadałas pytanie, no ale to mało ważne. Gorące kąpiele tylko przyspieszają wystąpienie okresu.Najlepiej zaaplikuj tampona i po kłopocie.

Gość maly problem
Gdzies juz to slyszalam hmm

Gość maly problem
Chodzi mi o to aby sie spoznil.Jak sobie obilczalam to nie powinnam byla dostac tego dnia lecz pare dni pozniej ale to roznie bywa z ta miesiaczka :-/A co do tamponow to nie uzywam,wiele razy chcialam to zrobic ale raczej wole zostac przy podpaskach :)

Gość dobra rada nie jest zła
zajdź w ciążę

Gość maly problem
Z ta ciaza to nie jest zbytni dobry pomysl :) Naprawde nikt z was nie probowal tego robic?

Gość idź do gina
najlepiej doradzi i pomoże, da może jakieś anty albo coś. wiem, że kilka lat temu chciałam opóźnić bo wyjeżdzałam ale nie brałam wtedy anty i babka dała mi coś, ale nie pamiętam co. wybierz się z kasy chorych, jak nie będą chcieli dać terminu, powiedz, że musisz tylko po recepte i powiedz ginowi o co chodzi. doradzi napewno :)

Gość nataliaaaaaaaaaaaaa
pij po prostu wapno- wtedy się powinien spoznic :) tak nam radzili przed zawodami pływackimi gdy byly (wiadomo zawsze lepiej bez tamponów :P)

Gość maly problem
z tabletkami to bym raczej nie ryzykowala.Rozmawialam o tym z moim facetem,powiedzial ze jezeli bede brala te tabletki to mi sie oberwie bo sa one niebezpieczne ale dlaczego to niewiem

Gość takajednaaa
ponoc jak zjada siew cytryne w duzych ilosciach to mozna opoznic okres pozdrawiam

Gość maly problem
taka jednaa--->>>Z ca cytryna to chyba wyprobuje :) dziekuje pozdrawiam