Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość light weight

problem

Polecane posty

Gość light weight

Mam pytanie: czy jest możliwe rozregulowanie organizmu, po odstawieniu pigułek kiedy brało się je tylko przez miesiąc ? wiem, że zazwyczaj po odstawieniu okres sie spóźnia, albo nie ma go wcale , ale wydaje mi się też, ze dotyczy to raczej kobiet, które zażywały tabsy przez dłuższy czas.. Czy któraś z Was, stosowała piguły tylko przez miesiąc, i miała później jakieś problemy?

Gość katikatikati
apoco stosowac pigulki tylko przez miesiąc??tak mozesz rozregulowac bo to w koncu hormony..

Gość light weight
Brałam tylko przez miesiąc , bo pomimo szczerych chęci "przetrzymania częstych skutków ubocznych" , organizm nie przyzwyczaił sie do tej formy antykoncepcji...

Gość hm hmmm
bo nie da rady zeby organizm w miesiac sie przyzwyczail

Gość light weight
Pewnie i tak jest, że się dostosowuje w ciągu trzech cykli..trzeba tylko dożyc do tego drugiego i trzeciego..ja miałam problemy z sercem, po tym jak zaczełam brac yasmin, i generalnie uczucie ze zawał mnie nie ominie..ale wytrzymałam miesiąc wierząc że tym razem( to juz 6ste podejscie do hormonów) wszystko bedzie ok. Zwłaszcza że Yasmin zachwalane jest jak nie wiadomo co.. Przy drugim opakowaniu( 4 dni)zaczęłam dodatkowo wymiotować, więc po raz kolejny pożegnałam się z tabsami. Teraz mam jakby objawy pms'u, ale okresu nie ma..