Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola light

teraz ty zemscij sie na cellulicie !!! a przy okazji schudnij

Polecane posty

Gość cola light

zaczynam dzisiaj moje postanowienia (juz realizowane) 1.nie opycham sie slodyczami fast food-ami 2.nie jem po 18 3.ograniczam sie do 2 posilkow dziennie 4.pije 5 razy dziennie czerwona herbate 6.masuje masazerem miejsca objeta cellulitem przez 20 min dziennie 7.myja specjalna gabka te miejsca podczas kapieli 8.peeling kawowy 2 razy w tyg 9.3-4 razy w tyg balsam a na to folia 10.2 razy dziennie wklepuje balsam 11.cwicze 20 min dziennie 12.pije duzo wody kto dolacza :D?

Gość cola light
13 i silownia raz e tyg :)

Gość Ag__
Dwa posiłki dziennie to bezsens.

Gość bierzesz żel pod
prysznic i mieszasz go z garścią mielonej kawy - najlepiej kupić taką najtańszą w supermarkecie np w tesco jest tak po 3 zł za 0,5kg i masujesz tym miejsca na ciele na których masz celulit

Gość jagoo
ech nastepny wielki plan z którego nic nie wychodzi...

Gość malwinka20
to wam uduowoadnie ze wyjdzie:)

Gość cola light
dam rade na pewno :) najwazniejsze to wierzyc a wtedy wszytsko staje sie prostsze ja wierze goraco :) udowodnie sobie i wam :) nie narzekam :)

wszystko ładnie,pięknie..tylko zwiększ ilość posiłków!!!!! ciężko jest nie jeść po 18.Ja tego doświadczam:o.Np.czasem nie mogę zasnąć z głodu.Może dlatego,że chodzę pózno spać.Tak myslę,że może warto zjeść coś 19.30...czymś zapchać żołądek..najlepiej czymś ciepłym,np.gorącym mlekiem.

Gość katherinna
ja mam to samo, dziewczyny zalecam wam poprostu pojscie do dietetyka, tyle w tym temacie, a nie katowanie sie liściami sałaty

3.ograniczam sie do 2 posilkow dziennie Gratuluję - i zacznij szukać lekarza od leczenia otyłości bo właśnie dążysz do rozwalenia przemiany materii!!!! I to nie złośliwa tylko życzliwa rada. Pracowałam po 14,15 godz i jadłam raz dziennie. Doprowadziłam swoje ciało do mamucich rozmiarów i dużo czasu zeszło zanim spowrotem udało mi się ustawić przemianę. 5 posiłków to podstawa. I trzymaj się nie jedzenia po 18;) Masz rację.

Gość cola light
nie mam pojecia czy to efekt czerwonej herbaty czy czego ale mam pelno energii i chceci do zycia :)

Gość *Ania_VV*
punkt 3 jest naprawdę świetnym pomysłem, jeśli chcesz sobie już zupełnie spieprzyć metabolizm, gratuluję. Żeby metabolizm nie zwolnił AŻ TAK należy jeść co MAKSYMALNIE 3 godziny MINIMUM 1000 kcal. punkt 11 - dopiero po 20 minutach zaczyna się spalać tłuszcz, więc to bez sensu. owijanie ciała folią może doprowadzić do zaburzeń rytmu serca

Gość martyna173
Od miesiąca odchudzam sie ale jakos nie widac rezultatów . Schudlam 4 kg to nawet duzo . 3 lata temu stracilam 13 kg w 2 miesiące bez efektu jojo (no ostatnio sie zaniedbalam ) . Mam 158 i waze 52 kg , nie mam nadwagi ale to efekt lekkich kosci , a wygladam na wiele wiecej ... moj cel to 45kg ....

Gość martyna173
a co do cellulitu jasne ze mam koszmarrr