Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca_co_ma_zrobic

stosunek z prezerwatywa

Polecane posty

czy jesli kocham sie z moim facetem z gumka i on we mnie sie spusci to czy jest prawdopodobienstwo zeby gumka pekla. czy lepiej przerywac stosunek. a jak to jest z tyloma malolatami co teraz maja juz dzieci, gumka pekla czy kochaly sie bez gumy i liczyly na szczescie?

Gość liczyły na szczęście

Gość jak wyjmie i zobaczysz
ze pekla to sie bedziesz martwila pozniej a nie na zapas!!! ja sie kocham od 3 lat z gumka i 0 niebezpiecznej akcji

ja mam 22 lata ale pytam tak z ciekawosci. jestejm jeszcze dziewica i po prostu nie wiem czy jak facet spusci sie we mnie a ma gumke to gumka moze peknac. o to mi chodzi

Gość dvd albo aprat cyfrowy
gumka moz peknac nawet jak sie nie spusci:o

Gość a jakie jest prawdopodobieństw
o, z zerwie sie trakcja elektryczna i utnie ci głowę? jakies tam jest - w moim mieście w ubiegłym roku był taki przypadek, ale nie zamierzam z tego powodu zamknąć się do końca życia w domu

Gość tak se pisze
heh, w trakcie mojego pierwszego kontaktu intymnego prezerwatywa trzasnela od razu odtad juz nigdy nie zaufam temu wynalazkowi, wole zabezpieczac sie sama, inaczej, a kochac tylko z kims co do kogo mam pewnosc ze jest zdrowy

Gość tak se pisze
e, martwic sie pozniej jest ZA POZNO! jesli chcesz sie zabezpieczyc przed ciaza, popros ginekologa zeby ci dobral odpowiednie pigulki antykoncepcyjne