Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Wczoraj o 20.30 urodzilam dziecko. Zdrową (na szczęście) dziewczynkę. Termin był na 21 maja, tu nagle bum. Lekarz się dziwił, że dzieko urodzone wcześniej jest takie zdrowe. Bobas waży 3450 g :) Ależ jestem szczęśliwa :)

Gość hfrewfew
i ty juz na necie??? Gratuluje:) 🌼

Gość regular guest
Gratuluje!!!!! Wszytkiego najlepszego dla nowej rodzinki!!!!!!!! :-)

Gość kakakakakakakakak
A jak poród? Bardzo bolesny??

Jak mam go w dupie? :O Chory jesteś ;/ Odwal się Poród bolesny, ała. Ale najbardziej bałam sie, że bedę musiała miec cesarskie cięcie, ale na szczęście rodzilam naturalnie.

Gość MOJE GRATULACJE...
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 😘

Jak urodzisz dziecko - zwlaszcza pierwsze to chesz o tym krzyczec , zeby wszyscy wiedzieli i wcale sie nie dziwie, Fampirku, ze tak szybko tu jestes i o tym piszesz:)

Gość Kikairika
aabb, ile Ty masz lat? :O Gratulacje :)

Gość elinova
fampirek---To Ty?? Majóweczka?? nie mogę uwierzyć, że tak szybko Tobie poszło. Gratulacje. Mam propozycję--pisz u nas, tj. termin maj. Zobaczysz jak zaskoczone będą pozostałe laski. Przecież nie dalej jak wczoraj wpisałam Cię do naszej tabelki a tu już.....SUPER!! Wpadnij do nas 🌻

Gość Kikairika
A skąd ty możesz wiedzieć, że on nie chce się nim zajmować? :O Napisała 3 posty, aTy od razu, że dzieckiem się nie chce zajmować! idź się napij, może to ci dobrze zrobi :O

Gość do autorkii
No zenada... wierze, ze sie cieszysz, i z tej radosci chcesz sie nam pochwalic.... ale Ty jestes w nałogu Kafeterii, wiesz? Ze szpitala, obolała, krótko po porodzie, zamiast opiekowac i cieszyc sie maleńkim dzieckiem, to Ty.l..l.. siedzisz na kafe . :o zenada

Gość ale zazdrosniceniektóre z Was
Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🌻🌻 A nie pomyslałyście, że dziecko również spi, a nie 24 godziny na dobę mama musi się zajmowac????

🌻 Fampirek -gratulujemy!!! Wracaj na forum majóweczek:) czekamy na zdjecia i dokładną relacje z porodu... co? jak? i dlaczego? pozdrawiamy serdecznie 🌻 majóweczka

gratulacje!!! szybkiego powrotu do domku i zdrówka dla Ciebie i dzidzi! Moja córka też jest z 14 kwietnia.

Fampirek - gratulacje :) ja mam termin za 2 miesiące i jak urodze to tez chciałabym sie tym jak najszybciej podzielić z innymi, w końcu to najszczęsliwsze chwile w życiu :) jeszcze raz gratulacje :) :) :)

Gratuluję :) Życz duuuuuuużo szczęścia i buziak dla maleństwa. Nie przejmuj się tymi złośliwymi komentarzami, bo skoro ktos potrafi być tak wredny w takiej pięknej chwili to nie wart jest zainteresowania. Odpoczywajcie dużo :) A jak maleństwo będzie miało na imię? P.S. Ludzie są Święta dalibyście sobie spokój z tymi idiotycznymi komentarzami!!! Na dodatek dzidzia się urodziła a Wy zachowujecie się jak... Nie, no, ja tego nie będę nazywać po imieniu, nie będę sobie używać takich słów. A jak Wam coś nie pasuje i nie umiecie się zachować to won z forum :P

aabb --> A co Tobie do tego co robi Ojciec dziecka? I może zacznijcie się w końcu zachowywać i wysławiać jak ludzie! Nie wiem skąd w Was tyle nienawiści?!!!

Skoro Cię nie obchodzi to po co komentujesz?! Hmm... no cóź kolejny dowód na niski iloraz wiadomo czego :D

Fampirek gratulacje :-) Ostatnio jak widzę kobiety spacerujące ze swoimi bobaskami to mam wielką ochotę mieć taką malutką dzidzię :-) 👄 👄 👄

Gość kakakakaakakkakkakka
jasne na spacerek by sie z wozkiem poszlo ale dzidzia to do cholery nie laleczka, ktora mozna sie bawic, kiedy najdzie ochota a ty jestes nieodpowiedzialna i dzieci nie powinnas miec buahahah :D

To wspaniałe pozostawić po sobie ślad w historii jakim jest dziecko. :-) aabb--> jakby Twoja mam tak myślała jak mówisz to nie wypowiadałbyś sie teraz na tym forum :P

kakaka to było do mnie ?:o Pracowałam jako opiekunka do dziecka przez jakiś czas. Przez całe wakacje spędzałam całe dnie z (kilkumiesięcznym) maluszkiem. Kubuś widział mnie częsciej niż swoją własną mamę. Nadal się dobrze rozwija co znaczy że nie wyrzadziłam mu żadnej krzywdy więc nie mów mi ze jestem nieodpowiedzialna:o

Gość kakakakaakakkakkakka
no nie dziecko nie ejst sladem w historii glupio tak myslec, sladem w historii moze byc wiersz, budynek, piosenka ale nie czlowiek....