Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emi.L

Czemu jem tak mało?

Polecane posty

Jestem w 15 tygodniu ciąży i martwi mnie to, że jem mało.Staram się jeść odżywczo, ale nie mogę jeść dużych posiłków bo zaraz jest mi nie dobrze i źle się czuje,poza tym nie mam ochoty na mięso a przecież powinnam je jeść,ale nawet sam jego zapach mi nie służy, martwie się, że dziecko na tym ucierpi, chciałabym wiedzieć dlaczego tak sie dzieje?

Jedz to na co masz ochote,a to ze jesz malo nie oznacza ze to zle...nikt nie powiedzial ze w ciazy trzeba jesc za dwoje,staraj sie odzywiac zdrowo....ja w 15 tyg malo tego ze jadlam malo to jeszcze wymiotowalam,przeszlo okolo 17 tyg...na poczatku zupelnie nie mialam ochoty na mieso a potem...nic tylko bym miesko jadla...Nic sie nie martw :) Organizm sam sie upomnie o to czego bedzie Ci potrzeba ;) Jeszcze bedziesz miala taki apetyt ze bedzie Ci sie wydawalo ze moglabys zjesc konia z kopytami ;)

Dziekuje za odpowiedz, ulżyło mi po przeczytaniu Twojej wypowiedzi, bo właśnie wszyscy mówią, że musze jeść za dwoje a ja właśnie jak zjem za duży posiłek to zaraz wymiotuje.

Gość ola2000
NIE MARTW SIE TAK JA BEDAC W CZWARTYM MIESIACU CIAZY WAZYLAM 45 KILO MIALAM TAKIE TORSJIE ZE NIC W ZOLADKU MI NIE USIEDZIALO URODZILAM ZDROWE DZIECKO WIEC I TY SIE NIE MARTW

Ja również przez 5 miesięcy nie jadlam mięsa,a przez całą ciążę nie jadłam nic więcej niż przed ciążą.Takie same porcje,więcej nie potrzebowałam.Jadłam za to koszmarnie dużo zupy jarzynowej:),moja córcia urodziła się zdrowa,a ja z wzorową morfologią.Także jak piszą przedmówczynie-NIC SIĘ NIE MARTW!!!

TAK JAK PISZĄ POPRZEDNICZKI NIE MA SIE CO MARTWIĆ JA CAŁĄ CIĄŻĘ JADŁAM NORMALNIE TAK JAK PRZZED CIĄŻĄ NIE MIAŁAM ŻADNYCH SPECJALNYCH ZACHCIEWAJEK:p BĘDZIE WSZYSTKKO DOBRZE PRZECIEŻ CIĄŻA NIE ODNACZA JEDZENIA ZA DWOJE;) POZDRAWIAM