Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toscania

pytanko do biorących pigułki

Polecane posty

Gość toscania

kiedy dostałyscie miesiaczkę (chodzi mi ile dni) po wzięciu wszystkich 21 pigułek z pierwszego opakowania tabsów? Dostałyście już w tej 7 dniowej przerwie czy dopiero po wzięciu pierwszej pigułki z nowego opakowania?

Gość toscania
piszą że powinno byc w ciagu tej 7 dniowej przerwy, ale zastanawiam się czy moze być tak że dostanę dopiero po tej przerwie, powaznie się pytam

Gość toscania
no dobra, planujemy z moim facetem romantyczny weekend w 28 dniu cyklu i ta miesiączka bylaby niemile widziana:)

Gość ona...aa
zawsze dostaje w 4 dniu

Gość hm hmmm
to niemozliwe raczej zebys dostala podczas nastepnego opakowania

zawsze możesz wziąć drugie opakowanie bez robienia sobie przerwy-nie będzie okresu, ale polecam to jako wyjątkowy sposób-raz na rok a nie non stop-bo to trochę zabawa z hormonami, obciąża organizm, ja też mam weekend romantyczny i też myślę o przesunięciu okresu, pozdrawiam

Gość martiii
Kochane! mam mały problemik?ja jestem niedoświadczona w tej kwesti więc temu zadam takie głupie pytanie otóż kiedy mam wziąć 1 pigułę REGULON ? wiem, że w 1 dniu miesiączki, ale wtedy kiedy zacznę krwawić i zaraz mam wziąć??? i na drugi dzień o tej samej porze tak?? no i na tym listku mam wziąć tą która oznaczona jest "start" bo tam są podane te dni tygodnia i one troszkę tak dziwnie są oznakowane? i dają mi tą niepweność i niejasność w braniu piguł !! proszę pomóżcie mi, doradźcie!! będe WAM bardzo wdzięczna za okazaną pomoc!! pozdro

Gość *Justa*
Martiii bierzesz 1 tabletke w 1-szym dniu okresu-obojetnie czy wezmiesz ja od razu czy pozniej,wazne ze w 1 dniu.Slyszalam ze tabletke najlepiej brac albo rano albo wieczorem.Na drugie pytanie nie wiem,bo takich tabletek nie bralam.Ale jak masz oznaczone dni tygodnia (pn,wt,sr itd),to jak dostalas okres we wtorek to zaczynasz od tej oznakowanej "wt".Ale nie jestem pewna jak wygladaja twoje tabletki.Papa.

Gość *Justa*
Jak biore pigulki dostaje okres w drugim dniu po ostatniej tabletce:)

Gość harajuku girl
hmm zalozylam temat ale moze mi odpowiecie jak wyglada wasz okres w czasie 7 dniowej przerwy?? i ile trwa??