Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefwfwfw

czy balsam brazujace cos daje?i ktory najlepszy?

Polecane posty

Gość 82
ja mam ziaji sopot, smarowałam się najpierw 3 dni pod rząd, potem przerwa z lenistwa i wczoraj znowu i mam całkiem nieźle opalone nóżki :)

Gość hildebrand
ziaja strasznie śmierdzi ja uzywałam jonson &jonson efekt super no i zapach w porzadku

Gość uważaj bo brudzą
wolę samoopalacze

Gość vreevr
a opala lekka buzke?

Ja polecam balsam brązująco-ujędrniający z serii Lirene Erisa :) Daje ładny kolorek (również na twarzy), nie śmierdzi i jest bardzo wydajny. :) Też miała J&J Holiday Skin i niestety robił mi straszne plamy i baaardzo długo się wchłaniał :( A teraz to też wolę samoopalacze :)

Gość kabanosek
wlasnie dzisiaj 2 raz sie posmarowalam brazujaco--ujedrniajacym z erisa. trzeba dokladnie smarowac bo jak na balsam brazujacy dziala dosc dobrze ze tak to ujme, ale to tylko na plus dla niego, baaardzo fajnyy , efekt jest tez bardzo dobry , trzeba mi ladnie wygladac za tdyzien w sobote ale zdecydowalam sie go zaczac uzywac juz od teraz. a zakupilam dzieki opiniom wyczytanym w internecie. naprawde polecam!!! ;)

ja uzywalam ziaja sopot sun. mam ciemna karnacje i chcialam zeby poprostu dluzej mi sie trzymala opalenizna po lecie. szczerze? nic to nie dalo.. zawsze tak na sylwestra znika mi opalenizna czy smaruje sie czy -jak wczesniej- nie smaruje sie... moze na blada i jasna cere jest dobry, mi nie pomogl :P a i zapach tez niekoniecznie mi odpowiadal...ale czym jest zapach? ma dobrze dzialac a nie pachniec ;) pozdrawiam

Gość bzbzbz
co za roznica jaki balsam jak i tak wszystkie brudza ciuchy:/

Gość tylko soraya
Ja polecam balsam brązujacy firmy Soraya:)

Gość JJ Holiday Sun
jak dla mnie super :)

Gość Kala22222
Balsam Johnsona jest świetny!!! Również mam dosyc ciemna karnację, ale gdy chcę żeby była jeszcze ciemniejsza używam wlasnie tego balsamu. Super wygląda już po pierwszym użyciu, każdy się pyta skąd ta opalenizna:) Poza tym, cudownie nawilża skórę. Trzeba go dokładnie rozsmarować, a żadnych plamek nie będzie.