Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 135790

co moze mi dolegac?.-sprawy intymne

Polecane posty

Gość 135790

od dluzszego czasu mam pieczenie w miejscu intymnym, lekarz byl na urlopie wiec poszlam do rodzinnego po gynalgin i flumycon ale nic mi nie pomoglo! nie mialam zadnych uplawow tylko te pieczenie!!! myslam ze to grzybica la ejak leki mi wcale nie pomogly to chyba nalzey ja wykluczyc??? a mzoe to nadzerka???lekarz mi wykryl ja 2 lata temu 2 lata temy ale powiedzialz ejest mala i jestem mloda w koncu mam 20 lat! mam uczucie jagby mi w srodku spuchlo wszytko , gdy wsdazalm gynaligin , do ginekologa ide dopiero w czwartek!

Gość Marta W.
Nadżerka to raczej nie jest,bo ona nie piecze. Może to jakieś uczulenie np. na władki higieniczne albo bakteria. Mi w takich przypadkach zawsze pomaga maść Clotrimazolum (bez recepty).

Gość 135790
to musi byc cos powazniejszego bo masc ta mi nie pomaga! jeszce do tego ma problemy z pecherzem...dodam ze mam jednego partnra sesksualnego

Gość no ale może
ale moze twoj partner nie ma jednej partnerki?:)

Gość 135790
nie , ma tylko mnie

Gość upupppppppppppppppupupup
w górę

Gość MOCZ do bad
zakazenie bakteryjne pecherza zbadaj mocz

Gość zapalenie pęcherza
to zapalenie pęcherza wtedy tak szczypie....bo bakterie masz w całym układzie...polecam Furaginum

Gość nadżerka
Skoro lekarz wykryl u Ciebie nadżerke to trzeba ją było usunąć!!! Co to za lekarz co mowi ze jestes mloda to i masz nadżerke. Chcesz sie raka nabawić!!!!!!!!!!!!!!

do pieczenia nie wiem, ale co do nazdzerki to lekarz idiota :/ skoro byla mala to powinien ci dac jakies leki na to zeby sie zagoila-ja mialam wymrazana w wieku 14 lat wiec biorac to pod uwage w wieku 20 jestes za przeproszeniem juz stara dupa a nie. idz lepiej do innego lekarza.

Gość nie każdą nadżerkę
wymrażać lub w ogóle leczyć, często nadżerki leczą się same i nawet o tym nie wiemy... Miałam nadżerkę i nie mam - bez żadnego leczenia, obie informacje od sprawdzonej panie doktor :-)

Hmm to chyba jakaś reakcja alergiczna czy coś - może kup sobie w aptece saszetke tantum rosa i przemyj podrażnione miejsca. A tak czy inaczej lepiej zeby zerknal na to lekarz.

GYNALGIN jeśli dobrze pamiętam , zawiera jod, przeczytaj w skladzie. jesli tak to tez mialam uczulenie na ten lek i te same objawy co Ty. Trzeba zmienic lek, bo ten i tak nie pomaga.