Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrusiak

Ola i Sandra

Polecane posty

Gość sandrusiak

Topic zalozony!! a teraz trzeba zaczernic nicki:)

Gość **Ola**
no ja juz jestem :)

Gość **Ola**
zrobilam probe nicka ;)

Gość Mo=de=ra=to=reczka
Niestety muszę usunąć ten topik.

Spotykamy sie tutaj w niedziele wieczorem zeby podac wymiary,dokladna wage itp.pamietaj tez zeby zakupic potrzebne produkty do poniedzialku:) ja tez nie moge zapomniec:) jak myslisz ,uda sie?ile chcesz w ogole schudnac i w jakim czasie,czego oczekujesz?

widac ze juz sioe dogadujemy ;) o to samo spytalam Ciebie :) no ja b. wierze i chce zeby sie nam udalo chcialabym stracic 25 kg najlepiej jakby bylo do czerwca a Ty?

no wiec ja waze teraz 84 ale wtedy kiedy naprawde zjem ogromne ilosci,tak to waze 82 kilo.chcialabym wazyc powiedzmy 58 moze 56 a wiec przede mna 24_26 kilo do zgubienia.nie wiem wlasnie na jaki licze czas

Gość Nastka 19
a moge zapytac jaka diete proponujecie? czy moge prosic o przykladowy jadlospis na 3 dni? dziekuje z gory

no wlasnie powiedzialam 24,26 a wiec 25 jest po srodku i do tego bedziemy dazyc.czyli ja chce wazyc 57 kilo a ty? do czerwca?do konca czerwca czy do poczatku??zaczynamy 17 kwietnia!!!myslie ze poczatej czerwca jest ok:)

a to nasz dieta:) pierwszy tydzien: sniadanie:jog.naturalny i jablko obiad:jog. i papryka kolacja:jog. drugi tydzien: glodowka sama woda mineralna herbatki bez cukru 3 tydzien: sniadanie:1 pieczywo chrupkie i jablko obiadapryka i dwie marchewki kolacja:jog. 4 tydzien: glodowka wody i herbaty 5 tydzien: to co w 3 tydzien

oj poczatek czerwca bylby super :) mnie troszkep omagaja fajki odrobine tlumia glod i kawusia oczywicie czarna tez hamuje apetyt ,sadzisz ze uda nam sie w poltora miesiaca 25 kg?

sandra a ja mysle ze np ta papryka to moze byc wmyiennie z jakims innym warzywkiem no nie?

Gość intelligent lady
przeciez to chyba logiczne, ze sandrusiak i ola to jedna osoba, ktora pisze za dwie ROTFL

mysle ze tak,oczywiscie trzeba cwiczyc,z tego rozniez bedziemy sie spowiadac:) trzeba sprobowac jesli tego nie zrobimy to sie nie dowiemy.i nie oszukujmy sie,jesli zdarzy nam sie jakas wpadka to mowmy o tym otwarcie.ja nie pale wiec mam problem :)

no ja to tak mam ze jak zdarzy mi sie jakas wpadka to koniec :( zalamuje i jem bez opamietania :( dlatego nie dopuszczam mysli ze cos zjem poza programem :)

mam wrazenie ze naprawde jestesmy jedna osoba bo wiedzisz,ja mam tak samo,wystarczy ze zjem jednego cukiereczka i zaraz mowie sobie ze i tak zaprzepascilam wiec pozeram wszystko.to byla bardzie wypowiedz kierowana do ciebie no ale teraz wiem ZE NIE MA MOWY O WPADKACH!!

hehe nie mowmy juz tak bo i tak juz ktos napisal ze to jedna i ta sama osoba pisze:D no ale tak jest masa panien tak ma ze jak juz zjedza kawalek czekoladki to mysla a co mi szkodzi skoro juz i tak zawalilam dietke to moge wtrabic cala czekolade i wlasnie tak sie wala diety :( skad wogole jestes?

ja jestem z koszalina a ty??? musze juz uciekac ale wpadne tu jeszcze dzisiaj zobaczyc czy sa jakies wypowiedzi:) a ty skad jestes??fajnie by bylo mieszkac w tym samym miescie.

ehh no jasne ze tak :) ja z wawy :) ja tez spadam z psem ,to do wieczorka :)pa

Gość valentina.
udanej podrozy na tamten swiat...

hej! Pozwolicie, że sie do Was przyłączę? Miałam się zdrowo odchudzać, ale brak mi cierpliwości i jak przez dwa tygodnie nic nie schudłam, to sie załamałam i postanowiłam jednak spróbowac głodówki.

foramina,mysle ze nie mamy nic przeciw:) olu mam pomysl,sama nie wiem czy ja poprostu jestem glupia i czy to wypali ale co ty na obejrzenie swoich fotek.tzn wyslalybysmy swoje fotki jeszcze przed odchudzaniem,wiesz z przodu,tylu i profilu.a nastepne wyslalybysmy w polowie badz po zakonczeniu naszej kuracji:) mysle ze byloby fajnie.nie wiem tylko czy chodzi mi o zdjecia przeslane na maila czy zwykle wyslane poczta na domowy adres.nie wiem jakie masz mozliwosci,czy masz cyfrowke itd.co sadzisz?