Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrusiak

Ola i Sandra

Polecane posty

oj kurcze faktycznie czytalam i tez nad myslalam :( bo to straszne ja bym nie miala kasy na operacje pladtyczne:( ja na pewno chce cwiczyc na silce ale watpie czy tylko to pomoze w obkurczeniu sie skory, tutaj babeczki robia sobie jakies mazidelka z fusow kawy i smaruja a potem obwijaja sie folia na do dres a potem w tym cwicza ale to chyba dziala antycellulitowo a nie przeciwko obkurczaniu sie skory:( nie mam pomyslow a Ty co pronpoujesz? kremy to wiem ze wiele nie pomoga bo uzywalam juz wielu z roznych firm nawet tych drozszych i lipa :( co do tych fotek to nawet nie mam obecnych swoich tylko takie jak bylam szczupla :( jak popatrze to az nnie wierze ze to ja ... a cyfrowki niestety nie mam powiedz Sandro to bedzie Twoje 1 prawdziwe takie powazne odchudzanie?

Napisalam cala wypowiedz i mi sie skasowalo wiec pisze jeszcze raz: *jesli chodzi o skore: 1)kremy ujedrniajace moze nie pomagaja az tak bardzo ale troche zawsze!ja mam dwa kremu ujedrniajace.jednym bede sie smarowala normalnie a drugim z folia na 30 minut i pod koc.oczywiscie codziennie. 2)cwiczenia.sa najskuteczniejszym sposobem na walke ze skora.im wiecej cwiczen tym lepsze efekty i mniejszy problem ze skora.ja mam zamiar wychodzic codziennie z pieskiem na pol godziny,godzina roweru stacjonarnego,40 minut szkolnego wfu,przed snem troche brzuszkow ,a z rana przed sniadaniem 15 minut gimnastyki,sklony skrety itp. 3)nie wiem na czym polegaja peelingi z kawy ale musze poczytac o nich troche,choc watpie ze bede stosowac. 4)masaze.bede masowac sobie skore na brzuchu i udach,bede ja ugniatac,gwarantuje ci ze takie gniecenie i klepanie duzo daje,moja kolezanka zeszczuplala tak na nogach. 5)zawsze kiedy juz skoncze sie kapac bede robic okolo 5 minut naprzemienny prysznic.zimna i ciepla woda.to takze ujedrnia skore.czyli ja sciaga:) mysle ze te 5 czynnikow polaczonych razem sprawia ze nie bedziemy mialy obwislej skory,bo wiesz o tym trzeba myslec przed a nie po odchudzaniu!! *co do ilosci odchudzania: - ja juz ochudzalam sie milion razy bo od kazdego poniedzialku.konczylam diete o 18:) czasami kiedy bylam silniejsza to moim rekordem bykl ponad tydzien,ale to byla taka dieta nie glodowkowa na ktorej efekty trzeba czekac dlugo,wiesz 5 kilo na miesiac,,wiec od razu sie zniechecalam takimi wolnymi efektami i przerywalam.wniosek z tego ze jesli schudne to tylko za pomoca diety cud.mysle ze to moja pierwsza prawdziwa dieta. *co do fotek: ja tez nie mam terazniejszych zdjec.mam tylko te za czasow szczuplosci,lubie na nie patrzec,ale sie nie poznaje(smiech)!!troche mnie motywuja.bo wiem ze moge tak wygladac:)szkoda ze moj pomysl to niewypal ale ok. *sorki ze wczoraj wieczorem nie wpadlam ale nie mialam czasu,goscie:) *to co jutro zaczynamy?jestes gotowa?uda nam sie?wytrzymamy?ja wierze a ty>?

ah zapomnialabym,dzisiaj o godzinie 22,00 przyjde tu i podam dokladna wage,wymiary.mam nadzieje ze ty tez i mam nadzieje ze w nastepna niedziele sporo sie one zmienia:)

jasne ze jestem!! uda nam sie ja nie widze innej opcji !!:) zebralam w sobie mnostwo sily i musimy dac rade bo jak spojrze na swoje fotki gdy wazylam 50kg to az plakac mi sie chce i nie poznaje siebie:( a poza tym sama mysl ze ida wakacje nie mozemy zostac w tyle bo w czym potem bedziemy chodzily?w swetrach sie grzac zeby przykryc zwaly fatu? a fuuj:( dzis poogladalam ciuszki,buciki na allegro letnie wszyskto krotkie spodniczki i az sie chce zyc:) masz takei ciuszki motywujace?

tak mam wiele takich ciuszkow.czasami kupuje rozne paski ,torebki,bluzeczki na szczupla figurke.nawet mam bielizne na mniejszy biust i pupe:P ja juz podaje swoje wymiarki. jestem teraz przed miesiaczka dlatego waze z 5 kg wiecej(zawsze tak mam) no ale podaje dzisiejsza wage. waga:88kg talia:87cm brzuch:103cm biodra:102cm tylek:112cm udo:71cm lydka:45cm czekam teraz na ciebie:) wiesz na skore pomaga tez woda mineralna ,trzeba jej pic 2 litry na dzien,ja co prawda nie lubie ale musze sie zmusic:P

Olu wiesz czego sie boje?? nie tego ze nam sie nie uda i nie damy rady,tylko tego ze nie zgubimy wszystkiego w tak krotkim czasie,a miesiac i pol to zabojczy czas:)Mam w planach 23 czerwca isc na wielkie zakupy ciuchowe:spodniczki,bluzeczki,buty.nie odmowie sobie niczego:)ale czy moje marzenie sie spelni?

Olka jest jeszcze jedna rzecz.biust.przez przytycie mam bardzo duzy.duze c.jak schudne tak szybko to sie zmniejszy pewnie do b,to i nie przeszkadza,ale zauwazylam ze im mam wiekszy tym bardziej sie robi jakies taki obwisly,jak tak szybko schudne to nie zrobi sie jeszcze gorszy?jak temu zapobiec?

to moje wymiarki(ja mam 1 dzien miesiaczki:() waga-86 talia-85 biodra-104 pupa-116 udo-69 lydka43 hmm...no wiesz w sumie mamy 2 miesiace rowno bioracp od uwage Twoje zakupy:) ja moge ostatecznie do konca czerwca bo wtedy prxyjezdza do mnie ktos dla mnie b. wazny ;) i to mnie strasznie motywuje:) Jesli bedziemy sie b. staraly to sie spelni :) jesli bedziemy duzo cwiczyly to na pewno :) hmm...co do piersi ja tez mam pelne c ale w miare jedrne wiesz ja mysle zebys wcierala w niego kremy rozne ujedrniajace i robila cwiczonka na biust to wtedy nie utraci jedrnosci a poza tym jesli schudniesz to i piersi sie zmniejsza w konsekwencji nie bedzie mialo co zwisac ;) bedzie jedrniejszy! aaaa i rob koniecznie tez te polewanki zimna woda :)

Gość najgorzej bedzie
jak jeden z cycow schudnie wam o 2 kg a drugi o 15 dag:D wtedy bedziecie miec problem:P a jak z jednego poslada spadnie 5 kg a z drugiego nic? to super bedziecie wygladac:P

dziewczyny ten piling z kawy to bardzo prosty jest :) kupujecie jakąś zwykłą najtansza kawe i zaparzacie sobie lyzke z mala iloscia wody a potem tym masujecie cialo - extra sprawa niektore dziewczyny dodaja te fusy do jakiegos balsamu ale ja stosje same i to jest naprawde fajne a jak tam samopoczucie dzisiaj w koncu to pierwszy dzien - jeden z najgorszych :(

Gość oo nastepna
one nie prosza o peeling ale cos na ujedrnienie,rda na przyszlosc czytaj ze zrozumieniem:P

Gość w calosci
okladasz nia cialo i okrecasz sie folia na 3 dni

czesc. jestem juz po sniadaniu:jablko i jogurt a za pol godziny czeka mnie obiad. w sumie to mamy wiecej czasu biorac pod uwage moje zakupy i tego kogos dla ciebie waznego:) mam tylko problem z tym jak podzielic czas na te wszystkie kremy,na rozstepy,ujedrnianie,pomaranczowa skorke.nie iwem kiedy je stosowac:P tyle teraz tego mam ze juz nie zastosuje kawy bo bym musiala caly dzien spedzic na wcieranie w siebie wszystkiego:) jak u ciebie?jak dieta?

Olu cos rzadko sie odzywasz.albo nie masz czasu alebo dzisiaj sie najadlas i nie chcesz sie do tego przyznac.jesli tak to pomysl sobie,zse to tylko dzisiejszy blad bo sa swieta a od jutra moja walka!

oj nie nie jestem :) dzis jechalam wedlug naszego planu ale bylam na rowerku i dopiero wrocilam :) tylko tak szczerze to troszke czuje sie oslabiona :(

do oo nastepna --> to Ty czytaj ze zrozumieniem, bo któraś z dziewczyn wspominała, że chce oszukać coś o pilingu z kawy więc napisałam o co chodzi tak kawa ma być mielona u mnie ok zaraz spadam na rowerek a wogole to tak sobie pomyslałam ze od przyszlego miesiaca to chyba sie na silke zapisze kiedys chodzilam i bylo super. musze tylko jakiejs fajnej i niedrogiej blisko siebie poszukac