Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ______Olka___________

Oparzenie po olejku cynamonowym

Polecane posty

Witam. Czy ktos by mi nie poradzil co z tym zrobic...Posmarowalam wczoraj nogi olejkiem cynamonowym (rozcienczonym) i dzis mam nieprawdopodobne chrosty, takie czerwone skupiska, jakbym miala ospe. Jesli ktos cos dobrego zna na zaradzenie temu to bede wdzieczna za odpowiedz. Z gory dziekuje :)

jeszcze raz spróbuje spytac :)

może napij się wapna, masz zapewne uczulenie na cynamon, to się zdarza, więc zawsze lepiej jest przetestować takie specyfiki na małym fragmencie skóry, a nie od razu na całym ciele ;) cynamon naprawdę podrażnia......

No właśnie o to chodzi ze nie mam :) bo juz dos czesto go używałam. Ale tym razem poczułam pieczenie po nałozeniu. Naprawde jest to zle wygladajace. Nie wiem czy moze cos sie stosuje na takie oparzenia. W ogole pierwszy raz widze zeby po oparzeniu wyszly takie chrosty.

Gość konicam
ile dalas kropel olejku ?? i czemu piszesz"chrosty" ?? ?? nie ma to jak kaleczenie jezyka polskiego :/

Gość ania ponetna lania
hmmmmm ja raz kapalam sie w olejku cynamonowym rozcienczonym woda i potem byłam cała w pieczacych czerwonych plamach :O wzielam lodowaty prysznic, wykapalam sie paru litrach mleka z woda, a potem nasmarowalam jakas pianka z apteki na oparzenia sloneczne:D