Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SoulMaster

Niepokojący stan zdrowia

Polecane posty

Pisze tutaj bo wolałbym się upewnić zanim zacznę panikować. Otóż moja kobieta wczoraj odczuwała ostry ból w okolicach jajników tak ostry że aż nie mogła się ruszyć, dzisiaj zaczęła plamić mimo że jest po okresie, była cała rozpalona i gorąca. Aha chciałem jeszcze dodać że miała już operacje wycinania torbieli na jajnikach. Także prosiłbym o pomoc kobiet albo kogoś kto się na tym zna bo nie wiem czy to jakaś poważna choroba. Ja bym ją od razu zaciągnął do ginekologa ale niestyty jestem w innym mieście i nie mam na Nią żadnego wpływu. Bardzo proszę o pomoc i radę.

Aha i moja kobieta ma 20 lat. Troche sie boje bo wiem że to są poważne sprawy które mogą zagrozić nawet jej życiu dlatego proszę o pomoc.

Gość Ja mialam
ostry bol brzucha(ktory pozniej przeszedl), goraczke i krwawienie przez jeden dzien i okazalo sie ze to zapalenie jajnika. Dostalam antybiotyk ale i tak nadal mam powiekszony jajnik. U twojej dziewczyny moze to nawrot torbieli, one lubia powracac. Ja bym na j3ej miejscu pojechala do szpitala albo do lekarza.