Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uaaaaaaaaaaaaa

ogromny spadek wagi...

Polecane posty

Gość uaaaaaaaaaaaaa

siema. mam bardzo powazny problem :( schudłam baaardzo duzo. 40 kg... ale co się stało z moją skórą!!!!!!! wisi... poprostu wisi... ja nie wiem co mam zrobić. błagam co mi może pomoc??? jakieś ćwiczenia? mozę basen?? ta skóra choć troche się skórczy? czy juz tylko na operacje mogę liczyć?? jestem bardzo młoda. mam 16 lat.. myślałam ze się wchłonie.. a tu? wisiii!!! dodam jeszcze ze schudłam w bardzo szybkim czasie te 40 kg. jakieś 5 miesięcy. więc moze na skóre trzeba poczekac poproaru???

Gość zenujace
a mozna zapytac ,jak ci sie udalo tyle schudnac,jaka dieta takie cuda uczynila? jesli chodzi o skore,to nacierania zimna woda z octem-lyzka octu na litr wody zimnej-potem balasam ujedrniajacy ,na to folia sie obkrecic na pol godziny,pomoze,nie martw sie:)

Gość skora sie wchlonie
buahaha :D drugiej takiej bzdrury nikt nie slyszal :D

Gość uaaaaaaaaaaaaa
ej no dobra. może nie umiem tego dobrze określic. ale chodziło mi o to ze skóra się zmniejszy... no.. jakos tak no.

Gość zenujace
nie przejmuj sie glupimi uwagami zakompleksionych panienek-nie kazdy tu piszący ma zdrowo pod sufitem:)

Gość uaaaaaaaaaaaaa
heh. dzięki. :) myślisz że mi ta folija pomoże?

Gość skora sie wchlonie
nie jestem zakompleksiona :D jestem facetem i ja nawet wiem ze skora nie moze sie wchlonac :D i to nie byla uwaga tylko cyt. autorku topicu wiec pani "zenujace" niech czyta ze zrozumieniem :D

Gość zenujace
na pewno ,podobnie dzialaja oklady z cynamonu,gdzies tu,byl taki topic-poszukaj pare stron wstecz- co jadalas ,jesli mozna spytac,ze tak schudlas?

Ta skóra się nie \"wchłonie\" można próbować ją trochę ujędrnić, ale to raczej nic nie pomoże. Tylko chirurg plastyk możeją usunąć.

Gość no chyba
takie wysokie majtki sciągające może ci pomogą i jakieś serum może z vichy drogie ale skuteczne a jak co to tylko zabieg jak znajde stronke dr. z warszawy to ci wysle,może jego zapytasz o rade??? A CO ZROBIŁAŚ ŻE TAK SCHUDŁAŚ JA 8 KG NIE MOGE ZRZUCIC ???

Gość zenujace
o to chodzi ,zeby sie zrozumiec,poza tym bardziej cenie takich ludzi ktorzy gorzej piszą niz wstretnych zlosliwcow,przez ktore upada co 2gi temat poruszany na forum:P

Gość zenujace
problem nie w tym ze autorka tak sie wyrazila,wazne aby sie zrozumiec i pomagac wzajemnie;] a tacy jak Ty niestety psuja atmosfere wielu topicow;] wstretny podszywaczu:P

Gość skora sie wchlonie
pomagajcie pomagajcie, oddaje komp siostrze wiec moze cos pomoze gratuluje spadku wagi w tak krotkim czasie, niestety autorka ma z tym tylko problem bye :)

Gość do tego pseudo faceta
Debil napisal"skora sie wchlonie buahaha drugiej takiej bzdrury nikt nie slyszal "-wstretny,"wazny" szowinista-na dodatek podszywacz...

Gość skad wiesz wiedzmo
ze to on byl podszywaczem? piszcie na temat!!!

Gość uaaaaaaaaaaaaa
heh no co jadłam.. schudłam 10 kg. na miesiąc... 5kg na dwa tygodnie... czyli 2,5 na tydzien.. to się tak duzo nie wydaje.. poproatu jadłam bardzo mało... same warzywa i owoce. dwa razy w tyg mięso. i oczywiście tylko pije wode.

wiedzmą to bije od ciebie flądro na kilometr,poza tym zdaje mi sie ze wiem kim jest ten facet... wiedzmo

a za moment napiszesz pod swoim znanym nickiem? smieszna jestes "skad wiesz wiedzmo ze to on byl podszywaczem? piszcie na temat!!!"- i zdecydowanie za duzo sobie pozwalasz,nie uwazasz?:>

Gość az tak glupi nie jestem
a teraz poprosze o usuniecie tego smiesznego topicu ,przepelnionego zloscią tych paru 'waznych" ....

Gość az tak glupi nie jestem
kazda miarka kiedys moze sie przebrac...

do autorki-a ja myślę,że jesteś młodziutka i na pewno uda Ci się skóre ujędrnić.Powinnaś dużo ćwiczyć,dużo masaży(znajdz dobrego masażyste:P),natryski ciepło-zimne i do tego jakiś krem antycellulitowy,ujędrniający.Myślę,że skóra wróci do normy;).