Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPIACA KROLEWNA.

CALY CZAS CHCE MI SIE SPAC, OCZY SAME SIE ZAMYKAJA MIMO PICIA KAW-HELP!!!

Polecane posty

Gość czy badałyście
Dziewczyny a jakie macie ciśnienie ? bo ja 100/60 :p to przy takim cisnieniu raczej ciężko nie być śpiącą królewną ;)

Gość SPIACA KROLEWNA.
moje cisnienie to zazwyczaj: 110/60 115/70 115/80 100/60

Gość podnosszzeem

Gość SPIACA KROLEWNA.
a jak tam u was ?

Gość aga2777
Sprawdz poziom potasu w organizmie .

Gość SPIACA KROLEWNA.
Przez przypadek trafilam na swoj topik sprzed tylu lat! Okazalo sie, ze jestem leczona obecnie na HASHIMOTO, jest to choroba tarczycy o podlozu autoagresywnym. Tarczyca mi nie funkcjonuje, do konca zycia tabletki. W tym samym czasie okazalo sie, ze mam NIEDOKRWISTOSC ZLOSLIWA. Wyniki byly tak tragiczne, ze chcieli mnie zostawic w szpitalu. W moim rodzinnym miescie Ruda SLASKA nie wykryto niczego!!!!!! Dopiero jak pojechalam na studia do innego miast a i nie potrafilam wstac z lozka, pocilam sie, nie umialam ustac w tramwaju, musialam siadac... dopiero wtedy.... Czyli jednak tarczyca!

Gość SPIACA KROLEWNA.
Przez przypadek trafilam na swoj topik sprzed tylu lat! Okazalo sie, ze jestem leczona obecnie na HASHIMOTO, jest to choroba tarczycy o podlozu autoagresywnym. Tarczyca mi nie funkcjonuje, do konca zycia tabletki. W tym samym czasie okazalo sie, ze mam NIEDOKRWISTOSC ZLOSLIWA. Wyniki byly tak tragiczne, ze chcieli mnie zostawic w szpitalu. W moim rodzinnym miescie Ruda SLASKA nie wykryto niczego!!!!!! Dopiero jak pojechalam na studia do innego miast a i nie potrafilam wstac z lozka, pocilam sie, nie umialam ustac w tramwaju, musialam siadac... dopiero wtedy....Minelo tyle lat, a ja nadal sie mecze. Opuchnieta twarz (jakby nalana, przybranie na wadze, opozniony tok myslenia itd, nigdy nie bedzie perfekt). Czyli jednak tarczyca!

Gość SPIACA KROLEWNA..
Przez przypadek trafilam na swoj topik sprzed tylu lat! Okazalo sie, ze jestem leczona obecnie na HASHIMOTO, jest to choroba tarczycy o podlozu autoagresywnym. Tarczyca mi nie funkcjonuje, do konca zycia tabletki. W tym samym czasie okazalo sie, ze mam NIEDOKRWISTOSC ZLOSLIWA. Wyniki byly tak tragiczne, ze chcieli mnie zostawic w szpitalu. W moim rodzinnym miescie Ruda SLASKA nie wykryto niczego!!!!!! Dopiero jak pojechalam na studia do innego miast a i nie potrafilam wstac z lozka, pocilam sie, nie umialam ustac w tramwaju, musialam siadac... dopiero wtedy.... Czyli jednak tarczyca!

Gość od razu wiedziałam, że to tarc
zyca;)

Gość spaciu..
siema.. mam ten sam problem boje się że na coś choruje śpię do 13:00 jak wstanę jestem zmęczona i znów kładę się spać na jakieś 4 godz i tak jest codziennie.. co robić.? :(

Gość gość
nie co robić tylko to chyba oczywiste, że sprawdzić poziom TSH powinien być max 2

Gość gość
U mnie problem był taki ze nie miałam motywacji, na podjecie dalszej nauki bo znam siebie i wiem ze nie potrafie chlonac wiedzy, szybko trace czyms zainteresowanie. W pracy klienci do mnie czasem zagadauja ale nie potrafiłam podtrzymac rozmowy, czasem zeby glupio nie wyszlo to cos tam na sile odpowiadałam ,ale nie przychodziło mi to lekko. Dopiero dzięki oczyszczeniu aury ze strony http://energiaduchowa.pl stałam się osobą przebojową i znalazłam motywację do działania. Jestem obecnie uznawana za optymistkę, chociaż wcześniej było to nie do pomyslenia.