Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca sposobu

pękające naczynka na udach

Polecane posty

Gość poszukująca sposobu

Niedawno zauważyłam, że zaczynają mi pękać naczynka na udach. Nie jest to na razie bardzo widoczne, ale chciałabym ten "proces" powstrzymać już w zarodku. Czy znacie jakieś dobre kremy, które można stosowć na te partie ciała?

Gość ja znam
Auridern x0 albo Auriderm Xo ... nie wiem czy konczy sie na N czy na M ... wpisze w google to ci wyskoczy prawidłowa nazwa ... cena wysoka ok 70 zł ale warto ... i jest dos duzy

Gość ja znam
o własnie to

Gość SzymuśB
Najskuteczniejszym sposobem na popękane na udach naczynia krwionośne jest następująca papka: 1/wywar z rosołu z kury (może być Knor warzywko) zmieszaj z rozgotowanym ryżem 2/dodaj zgniecionego ziemniaka w mundurku. 3/oraz rozgotowane łupy z cebul 3-4 Nałóż papkę na popękania i owij papkę folią srebrną. Leż tak dwie godziny i wykonuj stopami świderki w kostach. Czyli musisz leżeć stopami wychodzącymi z łóżka na zewnątrz łóżka. Bo świderki powinny być pełne. Powodzenia. 10 takich kuracji jest przeprowadzić dobrze w okresie wiosennym. Działają kojąco.

Gość jennies
Mnie sie pojawil ten problem 2 lata temu- zadne masci nie sa skuteczne. Dziajaja tylko tabletki- Venolan jest b. dobry. 50 tabletek kosztuje 30pln.

Gość izaa22222
na udach to przynajmniej w miejscu nie tak widocznym ,a mnie popękały od kolana w dół ,jakby w linii prostej,a mam dopiero 22 lata :(:(:( czy ktoś wie co moze być tego przyczyną ??

Gość izaa22222
na udach to przynajmniej w miejscu nie tak widocznym ,a mnie popękały od kolana w dół ,jakby w linii prostej,a mam dopiero 22 lata czy ktoś wie co moze być tego przyczyną ??

Witajcie. Ja również zauważyłam ostatnio pajączki na swoich nogach wybrałam się do dermatologa i kupiłam sobie żel ORTHOLAN VEIN zapłaciłam za niego 30zł - zobaczymy jakie przyniesie efekty. Stosuje się go w przypadku słabych, pękajacych naczynek zwłaszcza na nogach, celem stosowania jest poprawa wyglądu nóg poprzez likwidację widocznych pajączków i zapobieganie dalszemu ich powstawaniu, uszczelnia drobne naczynka, uelastyczniają ściany naczyń ... A jakie wy macie skuteczne sposoby? Czekam na opinie