Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Statystyka

Matematyka w seksie

Polecane posty

Gość Statystyka

Ilu partnerów seksualnych można mieć "na koncie"? Tzn. jaka liczba jest jeszcze "dobrze widziana", lub "do przyjęcia", a od którego momentu zaczyna się postrzegać kobietę jako... określeń jest tu wiele - ale wiemy o co chodzi... Celowo zaakcentowałam, że przedmiotem tematu jest właśnie KOBIETA, bo niestety nie można tu nic uogólnić... Sprowadzić do problemu OSOBY jako takiej (czyli także mężczyzny) - tak jest już przyjęte, że w tej dziedzinie facetowi "wolno dużo więcej". Nie oznacza to, że zgadzam się z tym podejściem do sprawy, ale TAK PO PROSTU JEST! PS. Ciekawi mnie zarówno damski, jak i męski punkt widzenia ;)

Gość kobieta powinna mieć tylko
1. i koniec kropka:D

Gość Statystyka
zapomniałam dodać, że miałam ich kilkunastu i sama nie wiem czy to mnie dyskwalifikuje jako OSOBĘ. Celowo zaakcenotawałam, osobę, bo nie można uogólniać. Poza tym, jeszcze nie wiem kim tak naprawdę chcę być KOBIETĄ czy MĘŻCZYNĄ.

wiesz...nie wiem,ja mialam dwoch, jeden z moim partnerem, ktory mial byc moim mezem ukochanym najlepszym..zostawiła mnie po ponad 4 latach, drugi..po tym jak on mnie zostawił.musiał mnie ktos docenic(załuje tego) a teraz nie wiem moze trafie na tego jedynego..i wtedy z nim........ale watpie w to..nie wiem to zalezy od kazdegoz nas chyba...

Gość Statystyka
Widzę, że ktoś ma jakiś problem (druga wypowiedź Statystyki - to nie ja, ktoś sie podszył). Duży problem... Hmmm - nigdy nie bzykał... ? A może był bzykany wbrew swojej woli... ? Tego nie wie nikt... A co do Twoich sugestii na temat mojej osoby - jesteś w błędzie, ale nie czas i miejsce żeby Cię o tym przekonywać, POZDRO!

Gość kobieta powinna mieć tylko
Oczywiście moim marzeniem jest miec jednego dziennie.:) Ale ze jestem brzydka,mam z tym problemy.Obecne chodze z Wackiem,byłym ochroniarzem z Biedronki lat 65.Fajny jest.Jutro jest u niego imprezka,będą jego dwaj starsi bracia.Ale będzie jazda :-p :classic_cool:

Gość Statystyka
bo ja doskonale wiem kim jestem i kim chcę być, wbrew obiegowym opiniom, że "naprawdę jaki jestem nie wie nikt". Ja wiem to dobrze, chcę być i KOBIETĄ, i MĘŻCZYZNĄ, dlatego postanowiłem się dzisiaj wypowiadać w naszym imieniu, w mieniu zarówno kobiet, jak i mężczyzn. OSÓB po prostu, żeby nie uogólniać.

Gość Statystyka
Ok, bez sensu akcja... Za dużo tu świrów... Świrów - jeszcze ok, problem w tym, że naprawdę małośmiesznych świrów... NARA WSZYSTKIM!!!

Gość Statystyka
ale może jeszcze wrócę, żeby dodać kilka słów, POZDRO!

Gość Statystyka
czekajcie, zapomniałem/am papieru... nie wiem tylko jak podcierają się kobiety, a jak mężczyźni, może mnie ktoś oświeci, bo ja wiem tylko jak podcierają się OSOBY, tak ogólnie.

Gość ekonomista statystyk
Troche mało.Unia Eurpejska stawia teraz nowe wyzwania :-p Popraw sie :D