Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani analiza

Pytanie do Panów, jeżeli są tacy tutaj...

Polecane posty

Gość Marysia 33
Acha... zamilkli ...

Droga Autorko. Panowie patrzą na to wszystko zanim do kochania się z kobietą przystąpią. Gdy już się zdecydują (a właściwie gdy zostaną dopuszczeni) specjalnie się już patrzeniem nie zajmują.

Gość jakby mi kobieta powiedziala
cos na typ "dopuszcze Cie albo nie" to bym kopa w dupe zasadzil :O oczywiscie, ze facet patrzy, ale bardziej pod katem podziwiania, jak sie zauwazy cos "nie tak" to i tak nic to nie zmienia

dorgie życie którego nie ma:) jesteśmy takie jakie jesteśmy, partnerzy też nas tak widzą, tak się szczęsliwie składa że rozmawiam o tym z moim słoneczkiem i wiem:D

Gość Marysia 33
Panowie wyginęli jak mamuty .

Gość Lucek 23
Ale czegoś tu nie rozumiem,skoro bardziej podnieca was widok nagich kobiet niż mężczyzn to dlaczego wam zależy na ich opinii na temat waszego wyglądu ? przecież macie siebie,i ze sobą możecie obcować.

Gość helle
W necie trudno bardzo o ładnych facetów/dobre zdjecia/filmy, które nie byłyby gejowskie. Babki można spotkać kazdego typu: chude, grube, blondynki, rude, blade, uśmeichnięte, wykrzywione z ekstazy, co kto chce.. Filmiki/fotki facetów przedstawiają najczęściej panów jak dla mnie zupełnie nie podniecających, bo: - zbyt "przypakowanych" - za mało męskich - za mało owłosionych. Wygolone jądra i wydepilowane łydki to dla mnie porażka. Nie móiąc juz o tym, ze lubię panów, szczuplych (chudych? :D) i długowłosych, wiec zadowalam się przeglądnaiem na kompie zdjęć mojego faceta lub oglądnaiem rockowych teledysków. Jak dla mnie odpadają też za bardzo zadbane/uczesane/umalowane bubki. Chłopa, nam trzeba chłopa! pozdrawiam :D

Gość do helle
To weź sobie małpę .Co to za przyjemność przycisnąć sie do babki ico czuć????? NIC tylko swije kudły . gdy do mnie się przytuli kobieta to czuję ją całą. ona nie cierpi kłaków A poza tym facet wygolony tak nie śmierdzi A skoroy męskość wy oceniacie tylko po ilości kłaków to wam powiem poróbcie se cycki po nie powiększone są niekobiece

Nie odpowiadam za innych facetów..........tylko za siebie .......... nie jestem drobiazgowy............. jeżeli się kocham to dla obopólnej przyjemności i nie analizuję........ liczy sie całokształt i wspólna przyjemność. Widze podniecenie na jej twarzy nabrzmiałą łechtaczkę.......... słyszę jej przyspieszony oddech.............jak muzyka...........

Gość helle
de gustibus non dispudandum est; nie musisz mnie od razu obrażać dlatego, ze mam inny gust; ja nie mówię, ze wy wszyscy z wygolonymi jajami i wydepilowaną klatą wyglądacie jak zwykłe cioty, nawet jezeli tak własnie uważam. Jakby facet ściągną spodnie a w nich miał ogolone jaja to chyba bym gruchnęła śmiechem albo po prostu puściła pawia. ukłony

Gość do helle
więc życzę smacznego "kłaczka " ja klaty nie depiluję a moja żona kiedyś też chorowała na punkcie owłosienia którego teraz nie chce widzieć i w przeciwieństwie do ciebie na widok obrosniętych zbiera się jej na mdłości. A myślę że ty się nie depilujesz i chcesz dorównać swojemu partnerowi ?

Gość Chop
Pewnie że zwracamy uwage to znaczy ja zwracam .Jest to bardzo dla mnie ważne.

Gość aneczka 18
ogolony kutasek jak najbardziej ale pachy klata nogi brzuch odpadaja :| ja mam pieprzyk na lewej wardze sromowej wiekszej i moj facet wogole go nie komentuje.. wydaje mi sie ze mu sie nie podoba albo cos bo nic na jego temat nie mowi nawet jak mi minetke robi :(

Gość aneczka 18
Jak wspomniałam pachy odpadają.Jak są włosy to pot się psuje i rozchodzi się woń mojej ulubionej zupy jarzynowej.Mam więc dwa w jednym-miłe wspomnienia obiadu oraz dodatkowy bodziec erotyczny.Jestem po prostu wąchaczką.