Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam tv

Co lubicie w swoim ciele, a czego nie?

Polecane posty

Gość nie mam tv

Zasada wymieniania - musi byc 50:50. np "nie lubie swoich, grubych ud, za to uwielbiam swoje jedrne piersi" itd :) zeby nie bylo za duzo marudzenia ;)

Gość nie mam tv
zaczne :) 1) nie cierpie swojego brzucha, ktorego nie chce mi sie wytrenować ;) 2) i cellulitisu na udach nieco za grubych :P 1) za to kocham swoje cialo za piękne piersi 2) i genialną sprawnosc fizyczna :)

To może skusisz się, żeby pokazać nam te \"piękne piersi\", skoro je tak wychwalasz ;)

Gość a ja zazdroszcze
chodzilo o podbudowanie sie......... :) faceci spadac stad!!! :P bo to tak w ramach optymistycznego podbudowania sie - takie babskie gadanie :PPP facet nie zrozumie! :P

Gość nie mam tv
to ja :)

Gość natomiast ja
nie lubię swojego nosa i ud, a lubię włosy i wzrost

Gość nie mam tv
yeah - dobrze nam idzie :))) nogi, włosy, wzrost - wydaje mi sie ze na to glownie zwracaja uwage faceci :) a brzuszek, nos i uda, to chyba nie tak wazne... ;)

Ja lubie swoje oczy, wlosy i usta a nie lubie boczkow, piegow i stóp ;) stóp tylko dlatego, ze chcialabym miec rozmiar buta 37 a nie 39... :D pozdrawiam Was, drogie dziewczynki, bardzo świątecznie!!!

A ja zaczęłam w sobie wszystko lubić;) Nie no...:P,nie lubię: a)swoich \"poduch\"(tj.wewnętrzna strona ud:D) b)i mojej twarzy(tłustej i okropnej)chociaż...ostatnio z dnia na dzień jest z nią coraz lepiej;) A co lubię..hmm a)swoje dłonie b)no i oczy ładne mam;)

Gość Albanska Picz
Ja lubie pulsujace proncie. Nie lubie zimnego wibratora w ktorego wyciekaja baterie.

Gość Kompleksowa
Ja niestety wszystko bym w sobie ulepszyła, nawet jak coś mi się w sobie podoba, to i tak bym to zmieniła. Ciało nie byłoby takie złe, ale niestety powinnam schudnąć i planuję to zrobić zaraz po świętach. Podobają mi się moje piersi, mam duże, jędrne C, ale mój biust jest zbyt daleko oddalony od siebie i to mój kompleks, nie mam push upu, ale może on coś zmieni. W swojej twarzy zmieniłabym wszystko.:P

Gość a ja..mam tak
Lubię swoje piersi bo są duże i jędrne, lubię jak mój mężczyzna cieszy się nimi ...ale nie lubię swoich piersi kiedy idę do sklepu i usiłuję kupic np. bluzkę. Koszmar. Albo za mała albo wzór dla cioci kloci. Lubię swoje dłonie i ręce - nie lubię za krótkiej szyi Lubię swoje uda -szczupłe i długie -nie lubię łydek (za grube) Lubię swoje oczy - nie lubie nosa (jest trochę zadarty) itd itp

ja nie znosze u siebie: 1) grubego brzucha 2) znacznego cellulitu na pośladkach i nogach 3) za dużego nosa 4) brzydkiej skóry na nogach i rękach (takie małe czerwone kropki :-( ) za to w miare lubie: 1) moje długie i dość szczupłe nogi ( w najgrubszym miejscu 52cm przy zbyt dużej wadze 65kg) 2) moj dość ładny uśmiech 3) szczupłe kostki i nadgarstki 4) gęste blond włosy