Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala miiii

Nos

Polecane posty

Gość Mala miiii

Mam problem jestem w miare ladna tylko mam bardzo duzy garbaty nos. juz niewiem co z nim zrobic... czy mozna go jakos zakorygowac:( blagam pomocy!!

Gość mialam
ten sam problem, zrobilam sobie korekte- Tobie tez radze...

Gość V jak Vendetta
to tak jak ja. jestem ladna dziewczyna, tylko ... mam duze oczy, duze usta i , no wlasnie .... duzy nos:( nie tyle szeroki, co dlugi. dobralam najlepsza fryzure, maluje sie tak, zeby go optycznie zmniejszyc, ale i tak gdy patrze w lusto widze tylko nos:( najgorzej to wyglada na zdjeciach - na pierwszym planie zawsze nochal.... marzy mi sie korekta, ale zarabiam ponizej przecietnej - wiec, co ja moge????

eeeh... z przykroscia stwierdzam ze tez mam ten problem.. choc staram sie tak o nim nie myslec :P bo w sumie, czym jest nos? wazne ze moge nim oddychac i nosic na nim okularki przewsloneczne ;) moj jest szeroki jak u murzynki, i wystajacy jak u jakiejs wiedzmy filmeny czy innej baby jagi :P najgorszy jest moj profil, brrrr...oraz zdjecia...jezu chryste..wszedzie ten nos widze...ale kurcze, trzeba z tym zyc albo oddac sie korekcie. niestety nie naleze do tych majetnych gwiazdeczek co wydaja wszystko na operacje, poprawki i korekty plastyczne...:P dziewczyny glowa i nosy do gory! pozdrawiam