Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lola20

Wrastaj膮ce w艂oski

Polecane posty

Go艣膰 lola20

Mam problem- postaniwi艂am wydepilowa膰 sobie okolice bikini depilatorem. I mimo ze od tej pory mine艂y juz dwa miesi膮ce ja nie moge pozby膰 si臋 wrastaj膮cych w艂osk贸w. Lekarz przypisa艂 mi jak艣 ma艣c ale ona nic nie daje- mo偶e ktos wie co ja mam robi膰??????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aaaaddddddddddddsarfhgg
cieniutka igie艂ka najlepiej z apteki, spirytus salicylowy i do dzie艂a czyli leciutko przebijamy wyci膮gamy w艂osek i czekamy a偶 ranka si臋 zagoi p贸zniej lepiej je ogoli膰 ni偶 depilowa膰. do艣wiadczy艂am tego samego. ale niestety problem ten wyst臋puje r贸wnie偶 po wosku u kosmetyczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola20
Dzieki za rad臋- peeling to juz robi艂am milion razy- zreszt膮 robie go regularnie- tylko 偶e z tymi w艂oskami to jest taki problem, 偶e te kt贸re mozna bylo wyciagnac ig艂膮 to wyciagne艂am, ale kilka wros艂o bardzo g艂臋boko, porobi艂y mi si臋 takie paskudne, bardzo bol膮ce gule i nic nie pomaga- od tamtej pory nie goli艂am sie depilatorem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety znam ten b贸l
nie ma rady. trzeba czeka膰 a偶 si臋 wygoi. nie d艂ub w tym, bo b臋dziesz mia艂a blizny. jak si臋 troch臋 podgoi, to wtedy wyjmiesz w艂osy ig艂膮, albo nawet dadz膮 si臋 wycisn膮膰.

Udost臋pnij ten post

je艣li po goleniu masz te偶 podra偶nienia tak jak ja, to polecam veet duo bikini. tylko trzeba na艂o偶y膰 grub膮 warstw膮 i poczeka膰 troche d艂uzej niz producent kaze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola20
Dzieki , spr贸buj臋- a nie masz uczulenia po tym kremie? Nie podra偶nia?

Udost臋pnij ten post

nie mam uczulenia. po zwyk艂ym veet mam. po duo bikini nie mam. ale nie jest tak g艂adziutko jak po depilacji czy goleniu. niestety. 馃槶 wol臋 jednak tak, ni偶 te paskudne krosty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdhfybseybgdby
po goleniu wcale nie jest g艂adziutko . jutro kupi臋 krem veet., dzi臋ki za przypomnienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fttttttttttt
hyyyyyyyyyyyyyy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biednaaaaa
a ja mam problemy z krostkami od 8 klasy podstawowki czyli gdzies z 6 lat,nie mialam nigdy "czystego" bikini bez krost,nawet jak sie nie gole to krostki mi nie schodza...dlatego jestem dziewica,nie daje sie tam dotykac zadnemu kolesiowi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola20
No to wsp贸艂czuje- a nie by艂as z tym u lekarza? Ja mam ten problem od 2 miesi臋cy i tych krostek jest tylko cztery ale i tak moje zycie intymne przesta艂o prawie istniec- no bo jak pokazac sie facetowi w takim stanie?? W sumie to nie s膮 krostki tylko bolace du偶e gule, a w艂osk贸w nie wida膰- s膮 pewnie gdzies g艂ebiej. jestem zdesperowana, znalaz艂am w gazecie nazwe ma艣ci- tribiotic i zamierzam ja wypr贸bowa膰. a depilatorem juz nigdy sie TAM nie wydepiluj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Celine17
Witam. Mam du偶y problem z wrastaj膮cymi w艂oskami w okolicach bikini. Wiem, 偶e jest du偶o w膮tk贸w na ten temat ale mam m臋tlik w g艂owie i nie wiem co mam robi膰. Depiluje bikini depilatorem ju偶 ok 6 miesi臋cy. Do tej pory nie mialam problemu z wrastaniem ale te k艂aczyska zrobi艂y sie chyba za slabe i przesta艂y sie przebija膰 przez sk贸re... dodam ze depiluje tylko pachwiny i ten ca艂y wzg贸rek 艂onowy bo na wargi "wstydliwe" nie mialam odwagi bo boli jak nie wiem co :PP i na ca艂ym tym wzg贸rku mam powrastane w艂oski i nie wiem co mam robi膰. Kupi艂am sobie krem veet przeciw wrastaniu no moze i zapobiega ale czym mam usuna膰 te wrosniete w艂oski no i oczywi艣cie peelingi ale troch臋 za p贸藕no. Porad藕cie mi co robi膰. Gdzie sie uda膰 , do jakiego lekarza czy ginekolog czy dermatolog czy moze kosmetyczka nie wiem ju偶 sama. Mam guzki kt贸re ropiej膮 ehh a by艂am taka g艂adziutka... Kobitki nie warto chyba igrac z natura ehhh... :(( Prosze o odpowiedz i dziekuje z g贸ry:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysztof7
Drogie Panie, jak m臋偶czyzna bardzo d艂ugo boryka艂em si臋 z problemem wrastaj膮cych w艂osk贸w po goleniu. Jak na z艂o艣膰 moja praca wymaga abym goli艂 si臋 co dziennie. Przez par臋 lat ka偶dego ranka prze偶ywa艂em koszmar. Czerwone krostki to nic w por贸wnaniu z wro艣ni臋tym w艂osem kt贸ry stworzy艂 ropny stan zapalny. Grzebanie ig艂膮 i wyci膮ganie w艂oska o d艂ugo艣ci cz臋sto ponad 1cm to by艂a ju偶 rutyna. Setki r贸偶nych ma艣ci od dermatolog贸w, laserowe usuwanie itp. Nic nie pomaga艂o. Kt贸rego艣 razu w pracy kolega (Afroamerykanin) poleci艂 mi specyfik kt贸ry z powodzeniem stosuj膮 murzyni na wrastaj膮ce w艂osy. Nazywa si臋 to Bump Patrol. S膮 pianki do golenia,ma艣ci i p艂yn. Polecam w艂a艣nie p艂yn. 艢rodek na bazie jakiego艣 octu, kt贸ry nale偶y na艂o偶y膰 na miejsce kt贸re golimy na par臋 godzin przed. W moim przypadku, smaruj臋 szyj臋 wieczorem gdy id臋 spa膰 a wiem 偶e rano b臋d臋 si臋 goli艂. Bardzo wa偶na jest systematyczno艣膰, od 6 miesi臋cy jestem innym cz艂owiekiem. Poranki nie s膮 ju偶 koszmarem a golenie sta艂o si臋 ca艂kiem przyjemne;)

Udost臋pnij ten post