Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEGONIA XX

Pytanie do Panów ...miłość a sex

Polecane posty

Gość odświeżam temacik

Gość in_cognito
zależy od faceta, jak jest kochliwy tak jak ja to żone zdradza z kochanką a kochankę z jeszcze inna kochanką i wszystkie sa zadowolone :-) ale naprawdę kocham tylko jedną z nich

Gość odświeżam temacik

Gość odświeżam temacik

Gość samiecc
Co z tego ze ma maly biust?Kurcze blade! Dziewczyny jezeli potencjalna dizewczyna ma dobre serducho ma ten blysk w oku ladnego pynia a chlopak czuje sie przez nia doceniany dazony uczuciem wie ze jej tez zalezy.To nie ma skoku w bok tak zrobi tylko frajer.Nnie ma niczego epszego nize s****c sie na swoja kobiete i po tym wtuleni byc razem.A sex bez uczucia to byle pozbyc sie cisnienia i po wszystkim ubrac sie i nara tak jest! Slyszalem o typie ze mia lcisnienie poszedl do agencji 3 razy i za kqzdym razem nie mogl dojs nawet ne stanal mu hahah.Porownanie sex&uczucie =wysnienite danie i mile wspomnienie sex&bez ucz. = zwykly burger za2.50h hehehe

Gość jozek
milosc a sex ... Kazdy ma racje do pewnego momentu, Powiem teraz o sobie. Kazdy typ urody jest dobry gdy w gre wchodzi kobieta.Jedni lubia male inni duze itp.,itd... Bez wzgledu na rodzaj partnerki, wazna rzecza jest sex .Sex jest kolem napedowym partnerstwa miedzy zainteresowanymi.Mala czy gruba czy z duzym biustem sex bomba zrobi to tak ze bede w siodmym niebie,to nie obchodzi mnie co mowia o niej inni ijak ja widza.

Gość hehe33
Osobiście dla mnie te pojęcia mogą odnosić się jedynie do jednej i tej samej osoby. Natomiast powszechnie faceci walą co się da.

sex to sex milosc to milość fajna milość fajny sex fajny sex to szansa na milosć????