Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEGONIA XX

Pytanie do Panów ...miłość a sex

Polecane posty

Gość BEGONIA XX

Jakie są różnice w odczuciach gdy : uprawiacie sex z obcą ale sexi kobietą a uprawiacie sex z ukochaną kobietką , chociaż nie za bardzo sexi ( mały biust itp.) .

Gość ewka18
no wlasnie tez mnie to ciekawi czy dla facetow liczy sie bliskosc z kobieta czy tylko sex

Gość BEGONIA XX
Panowie jesteście tu ???

Gość ja mam mały biust
i nie uważam że jestem mało sexi,niektóre mają dojary ale to wcale nie znaczy że są sexi.nie wielkośc biustu decyduje czy kobieta jest sexi

Gość moniaaaaa
jaka masa:o to nie byli mężczyźni tylko kobiety z rozdwojeniem jaźni

Gość przyajciel od zarraz
mężczyzni tez, no moze racz chlopcy, ja jestem chlopcem, mam 22 lata ale nie pomoge wam bo nigdy nie uprawialem seksu

Gość AaBbCcssdss
to szybciutko chodź do mnie to sie zabawimy

a jakiej jestes plci AaBbCcssdss? ile masz lat, gdzie mieszkasz? cos mi sie wydaje ze nie bedzie tal latwo do ciebie przyjsc no ale moze sie myle wiec powiedz:)

Gość avika
nie chcę cie martwić ale to chyba był żart hihihi

az tak sie nie zmartwilem, tak to juz jest w zyciu:) nie wszystk tak latwo przychodzi ale to chyba nie oznacza ze nie rzychodzi wcale, podobn jek przychodzi nie odrazu to jest cenneijsze:)

Gość BEGONIA XX
Panowie chyba sami nie wiedzą ...

Gość pocalujmniegdzies
up tez bym chciala wiedziec :(

Gość Lucek 23
Ale czegoś tu nie rozumiem,skoro bardziej interesują was kobiety,to po co zadręczać się opinią mężczyzn na temat waszego wyglądu skoro macie siebie?

Gość sex przypadkowy sex za kasę
niewątpliwie jestem facetem. Z niejednej dziurki już chleb jadłem Z własną ukochaną jest mi zawsze dobrze, czasami coś się urozmaici. Można powiedzieć, zawsze do końca czyli z wytryskiem... nie tylko zadowolenia na twarzy. Z obcą babką natomiast, nawet gdy jest ona brzydka, nawet gdy jesteś po kilku głębszych, jedziesz, jedziesz i nie możesz trysnąć..... To obca jest zawsze sexi. Bo wygląd ma tu niewiele do tematu. Obca zazwyczaj jest łatwa, szybka, też szuka okazji. to jest prawdziwy pozamałżeński sex Wtedy wraca się do ukochanej żoneczki i na pewien czas jest się najbardziej kochanym mężulkiem, takim, że do rany przyłóż.

Gość wówi się
że swoją sie kocha a cudze pierdoli

Gość odświeżam temacik

tak się mówi, ale ja np. nie mógłbym uprawiac seksu, gdybym nie czuł nic do kobiety

no ja jakoś nie wyobrażam sobie przygodnego sexu z jakims tam kims nikim ... tandeta

Gość ewka87
faceci robia sobie jaja z tematu 😭

Może jestem nietypowy, ale sex z inną kobietą, niz moja ukochana żona (od 8 lat) poprostu mnie nie kręci. Bez uczucia sex dla mnie nie ma sensu, zresztą przespać się z kimś dla samego faktu, co w tym podniecającego?

bearboy, ja gdy byłem 8 lat po slubie też nie myslałem o innej kobiecie, do czasu gdy nie trafiła się okazja.....

Gość Wesolek
Przeciez dawno stwierdzono ze facet to samiec i jesli go babeczka kreci to moze poprostu sportowo zerznac laske na cacy i juz...ale sex z osoba ktora sie kocha jest niesamowity i calkowicie odmienny od tego sportowego kobieta kochana sie inaczej czuje odbiera slucha oj wszystko inaczej

Jannot i co , dalej jesteś ze swoja żonką? I dalej szukasz okazji? (z ciekawości oczywiście pytam, nie złośliwie)

Gość BEGONIA XX
Panowie chyba nie lubią tego tematu , bo mało się wypowiada . A szkoda ... Może jeszcze znajdzie sie jakiś odważny...

Gość odświeżam temacik

Gość nie zakochany
uwielbiam przypadkowy seks , lodziki na imprezach i inne takie , a zakochany nigdy nie bylem wiec nie wiem jak to jest :p

Gość kochanek20
Jestem niewadpliwie zakochanym facetem wiec postaram sie odpowiedziec na pytanie :) Z moja ukochana bardzo lubie sie kochac bo podczas stosunku rozpiera nas nie tylko namietnosc ale i milosc! Dla niej jestem w stanie zrobic wszystko. Jestem w stanie zadowolic ja na wszelakie sposoby. I z nia moge realizowac skryte fantazje. A z taka pierwsza lepsza?? no czesto sie ogladam na ulicy myslac "przelecial bym, fajna dupcia" ale jak jeste na prawde? Byl by to tylko zwykly seks bez milosci bez uczucia, niewiazacy. Bez fantazji bez niczego. Co z tego ze jest niezla dupcia i ma fajne cycki i nienaganna twarz jak nie wie co najbardziej mnie kreci. Nie potrafi dogodzic mi w 100% i ja jej tez nie! Owoc zakazany oczywiscie strasznie ciagnie i korci ale nie przynosi wielu korzysci.