Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołówek bez gumki

Zakochuja sie we mnie matki moich facetow

Polecane posty

Gość ołówek bez gumki

Z kim kolwiek bym nie była.. zwiazki po pewnym czasie sie rozpadaja.. jemu przestaje zalezeć :O za to ich matki..? sa we mnie wpatrzone jak w obraz.. Ludzie? gdzie tu logika ? :(

Gość ołówek bez gumki
??

Gość dzwignia na staw łokciowy
no to musisz byc z tego gatunku dziewczyn ktore w przyszlosci beda dobrymi zonami i matki to widza ale niestety chyba trafiasz na dupkow , bo jak to wytlumaczyc . chociaz ja z matka swojej bylej zyje dobrze i czasem z nia nawet rozmawiam

Gość ja mialam dwa poważne związki
i obie niedoszłe teściowe powiedziały mi że marzyły o takiej synowej jak ja :o niestety jest tak że ci fajni mają żony do bani i odwrotnmie:o

Gość smutnomi_dzis
a mnie matka mojego eks nie cierpiala!!! :/

Gość ołówek bez gumki
No fakt.. dobra zona.. tyle ze potancjalny kandydat na meza ucieka :O A moze za dobra..? ehh...

Gość nie bede d... zawracac
powiem jedno; ciesz sie , masz okazje stworzyc fajny zespol z przyszla tesciowa. Pewnie jestes sympatyczna i bezkonfliktowa i sie po prostu ciebie lubi i tyle! To niezwykly dar!

Gość doświadczona1
A nie przyszło Ci do głowy, że chłopak ma dosyć mamusi i chce wreszcie mieć w życiu trochę spokoju, a tu raptem zaczyna mu się kroić sojusz żona-mamusia. Albo dziewczyna wydaje się zbyt uległa wobec zaborczej mamuśki. No to daje drapaka. Bardzo fajnie jest mieć wspólny język z teściową, to nieczęsto się zdarza. Jednak trzeba wyczucia, żeby nie wyszło jak na tych czeskich filmach o rodzinie Homolków (czy to ktoś jeszcze pamięta?), gdzie baby miały swój sojusz, a chłopy - swój.

wiecie co mam ten sam problem :):):) po zakończeniu ostatniego związku obiecałam sobie, że nie chcę poznawać jak najdłużej matki mojego faceta... :)