vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 Dzisiaj mija już 32 dziń i jeszcze nie dostałam miesiączki,nawet nie czuje nic aby cokolwiek mi sie na nią zanosiło...nigdy tak nie miałam. Owszem wspołżyje z chłopakiem,ale zabizpieczamy sie prezerwatywą. Boze wiem,ze pewnie jestem głupia ale już różne myśli mnie nachodzą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz lat Napisano Kwiecień 16, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 mam 21 lat,wiem,ze pewnie to wszystko głupie ale juz o wszystkim myśle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedyś... Napisano Kwiecień 16, 2006 ...nie miałam miesiączki przez kilka miesięcy (i to właśnie dokładnie w zeszłym roku w kwietniu sie zaczęło) poszłam go ginesa,dostałam luteine, miesiączki nie było w sumie przez 4 miesiące. przyszła sama i jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 a po jakim czasie ginekolog mozę wykryć ciąże? np USG dopochwowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .........ja tez tak mam Napisano Kwiecień 16, 2006 i sie boje..mi mija 45 dzień a wiem że mogło do tego dojść :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedys.. Napisano Kwiecień 16, 2006 ej laski, nie panikujcie! teraz jest taki czas (przesilenie wiosenne) i miesiączki się czasem spóźniają!! do gina idzcie po luteine i spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 moze jest taki czas,ale chociaż bym czuła sie gorzej,ból piersi,brzucha itp. a tu nic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beeeatryczeee 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 no ja cię rozumiem... hm też często się boję ale z doświadczenia wiem że okres najczęściej spóźnia się przez stres i myślenie o ciąży...no wiesz jeśli okres się nie pojawi za jakieś 10 dni to zrób test jeśli coś podejrzewasz i idż do lekarza bo poza ciążą to może być tysiąc innych powodów opóźnienia okresu. NIE TRAĆ GŁOWY :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedys.. Napisano Kwiecień 16, 2006 ja nic też nie czułam, a wręcz oczywiście czułam typowe objawy ciązy. chcesz histeryzować, Twoja sprawa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 boże ja nie histeryzuje,ale jakieś obawy chyba sie zawsze ma prawda.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .........ja tez tak mam Napisano Kwiecień 16, 2006 mi mija yen 45 dzień ale tez uważam że to nie jest powód do paniki, najpierw trzeba zbadać a potem postawić diagnoze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 więc poczekajmy i zobaczymy co będzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .........ja tez tak mam Napisano Kwiecień 16, 2006 lepiej żeby nic nie było:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
supermenka 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 Dziewczyny zrobcie test ciążowy. Nie jest lepiej wiedzieć i spać spokojnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 po jakim czasie można rozpoznać ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .........ja tez tak mam Napisano Kwiecień 16, 2006 ja mam zamiar iść do lekarza zaraz po świętach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
supermenka 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 test ciążowy wykrywa bardzo wczesnie a jesli robisz go po terminie planowanej miesiaczki to mozesz go robic o kazdej porze dnia i wykaze ci prawidlowy wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiwik11 Napisano Kwiecień 24, 2006 vanessa, moze i dobrze ze sie nie czujesz gorzej, ze cie nie bola piersi, ze cie nie boli brzuszek...... wiesz juz czemu???:) nio bo jak cie by bolal wmawialabys sobie ze to objawy ciazy. kochana, spokojnie, bez paniki. tez spoznia mi sie okres - 4 dni... też uzywam ustatnio tylko prezerwatyw ale mówi ci, jeszcze teraz nie zostaniemy mamusiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach