Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stellllla

JAKA FARBA DO WŁOSÓW????? co polecacie?

Polecane posty

Gość Stellllla

Czesc dziewczyny chciałabym przefarbować włosy na średni miodowy blond, szukam dobrej farby o ciepłym odcieniu... co polecacie?? jak farma? jaki odcień?

Gość Stellllla
a jakie sa odcienie? chciałabym mieć taki ciepły miodowy blond, nie platynkę :)

Gość Stellllla
czy ktos farbuje włosy na miodowy blond? jaką farbę wybrać?

Gość iskaa
ja polecam tylko i wylacznie loreala farby inne albo szybko schodza albo masakrycznie niszcza wloski !!

Gość weiworaaa
Stella a jaki masz kolor wlosow? mi rowniez marzy sie taki cieplutki miodowy kolor. Jednak mam wlosy farbowne poprzsednio na rudy, wprawdzie kolor juz dawno zszedl ale blond farby wciaz nie chca chwycic, probowalam safire i jakas jeszcze welle i nic.

Gość Stellllla
weiworaaa w tym momencie ma swój naturalny kolor średni blond, jest taki nie ciekawy :/ i chciałabym miec taki cieplutki średni kolor, nie iwem jaką farbę wybrać, słyszałam ze Wella jest dobra, podoba mi się kolor Safira (...Topaz) ale wiadomo ze kazdemu wychodzi inny kolor i tego się boję.

Gość Stellllla
??

Gość Perffumka
Odradzam uzywanie farb PALETTE - sa najbardziej chemiczne i niszcza wlosy, juz lepsze sa Garnier'a albo Joanna - kazda oprocz Palette.. Wiem sama po sobie, nawet moj qmpel, ktory jest fryzjerem powiedzial, ze nigdy w zyciu nie bedzie uzywac tej farby.. Bo wlosy staja się cieńkie i lamliwe i w ogole nie lśnią jak na reklamówkach ;/ -- Pozdrawiam

Gość Stellllla
wiem ze PALETTE to najgorsze farby :/...wybiore WELLA, GARNIER, albo L'OREAL, ale teraz mam kolejny dylemat: jaki kolor wybrać? chce miodowy blond, ale wiadomo ze kolor nie wychodzi tak jak na pudełku :/ i tego sie boje

Pooglądaj farby z l\'oreala są najlepsze i na pewno coś wybierzesz dla siebie.