Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczkowa

Komu dzis smutno niech sie wpisze

Polecane posty

Gość mi jest
cholernie smutno.................dlaczego nie wyslala nawet zyczen na te cholerne swieta!!!!!!!!!!wystarczylo slowo...:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość palancie
czy jestes Tym o ktorym mysle??????????????? JA TEZ ZNAM JEDNEGO PALANTA!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kiraa
ehh jaki to jest głupek powiedział mi własnie przed chwila ze mnie kocha chociaz czasami go wkurzam...;)

Gość kiraa
nartka @ll papa

O kurde ale jestem ryba dwudyszna!Nie zobaczyłam tej strony,Nie ide spac.Ma na imie Tomaszek.Wiecej nie powiem,mam kłopoty z sb.Myslicie ze powinnam go pogonić??

Gość smuteczkowa
tez lece spac, przynajmniej w snie nie smuce sie... goodnight

Gość palant
czy się nią bawiłem??? może teraz tak to własnie wygląda z jej strony...choć nie było to moim zamiarem....po prostu potrafilismy się świetnie dogadać.....ja niczego nie deklarowałem ani nie ciągnąłem szali naszych wzajemnych stosunków w stronę większej zażyłosci...chciałem aby utrzymywały się na stopie koleżeńskiej....moje zainteresowanie tą kobietą wynikało i nadal wynika z tego że jest wspaniałą i mądrą osobą....i takimi ludźmi po prostu warto się otaczać.....ale nie widze nas razem.....nie postrzegam jej w ten sposób.......nie potrafię....podobnie jak nie potrafiłem przy pierwszych sygnałach określić samego siebie w stosunku do niej.....no nic..Dobranoc wszystkim....dzięki za przeczytanie......

Gość ja też się wpisuję

Palant-->Kurde chyba punkt widzenia mojego przyszłego byłego.Plizzzz niech ktos mi doradzi czy rzucic go czy poczekac jeszcze,moze sie zmieni??

Gość chmurek
Ja Ci doradzam, zebys poczekala jeszcze. Obecnie jestesm po tej drugiej stronie i pewnie dlatego jest nieobiektywnie:( Jesli czuje to samo co ja, to daj mu szanse..

Gość pechowa_szcześciara
Mi jest tak strasznie smutno ze nie wiem co robic :( Wszystko mnie przytłacza :(

Gość chmurek
to nie jestes sama:(

Gość koszyczek
to i ja sie wpisze bo mi starsznie smutno przykro zle......wszytsko sie zebrało......:(

Gość pechowa_szcześciara
Dlaczego wszystko jest na nie ??? I to nie od dzisiaj :((((( Ja juz tego wytrzymac nie moge :(

Gość chmurek
dzisiaj mialem koszmarna nocke, snila mi sie, a jak sie przebudzilem zaczalem o Niej myslec i juz nie moglem zasnac

Gość pechowa_szcześciara
A ja czekam na kogos od sierpnia, bo ciagle w szpitalu był, i ma wrocic 28 kwietnia z daleka i czuje ze mnie oleje :( Ze jednak zwodzono mnie a ja jak glupia czekalam i marze o nim kazdego dnia, ze wreszcie bede miala w zyciu cel :(

wszyscy sie dzis uzalaja nad soba to ja tez ;) mam za duzo wolnego czasu bo tak to bym sie czyms pozytecznym zajela a ze sa swieta to nic tylko uzalac sie nad swoim losem ;)

Gość chmurek
podobno chlopaki nie placza, a mnie sie chce...serce mi peknie niedlugo!

Gość chmurek
ulzy, ale tylko na chwilke, a pozniej znowu i znowu...jaki ten swiat pojebany

a mi placz nie pomaga wrecz przeciwnie - jak poplynie 1 lza to mam gwarancje ze bede sie jeszcze gorzej z tym wszystkim czula a tak to chociaz udaja przed soba ze jakos sie trzymam

Gość chmurek
ciekawe czy Ona tez placze...zawsze byal taka twarda, a moze poprostu umie to ukrywac??

nawt twarde potrafia plakac uwierz mi na slowo placza ale tak zeby nikt nie widzial...najlepiej w ciszy i samotnosci dla mnie lzy to oznaka slabosci wiec staram sie to ukrywac jak tylko moge

Gość pechowa_szcześciara
A ja placze a to i tak nic nie daje :(

Gość glupie
:D:D:D:D A ja to jestem twarda jak glaz i moge olac i Wy tez tak robcie .Bo tych chwastow pelne rowy O-L-A-C!!!!!!!!!!!!

ale jaki to jest placz jesli mozna to tak nazwac, dlaczego placzecie placz z bezsilnosci? placz z tesknoty? jaki???

Gość paula0305
a mi tez bardzo smutno, swięta miały byc wspaniałe, a siedzimy od wczoraj w osobnych pokojach i to w dodatku 1 m-c przed ślubem, już nie wiem co robic, facet zawsze zrobi tak ze to ja znow czuje sie winna,czemu on pierwszy reki nie wyciagnie, czy mu tak dobrze w samotnosci, czy juz nie teskni, a może sie zastanawia nad tym czy warto wziąśc ten slub :-(

Hmmm ciezka sprawa.Moze zapytaj go o to.To mnie najbardziej wkurza ze zawsze jest kobiety wina dla faceta.