Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczkowa

Komu dzis smutno niech sie wpisze

Polecane posty

:(

...przez czyjąś obecność na gg... :(

...nie, zwykłem bywać wesół, ale czasami w taki wieczór wraca widmo i mnie zasmuca... :o

Dopowiadać także mnie by...wiem, czy jest \"widmo\"; ale życie toczy się dalej, pomoga, wiara w przeznaczenie--->jeśli razu tego nie wyszło, choć usilnych prób, należy sobie powiedzieć: to nie Ta/Ten;) Uproszczenie, \"ale pomaga\". Zauważyłam, że z reguły jesteś wesoły---nawet czasem mam ochotę zapytać, jak to robisz->pomimo samotności;). p.s. Pamiętaj, że kiedyś obiecałeś mi za mną pójść...j ak ponowię propozycję;) Do kolejnego. Uśmiechnij się jeszcze do mnie:) Dobranoc.

Usmiecham się... :) Nawet szerzej... :D Na szczęście widmo sobie poszło... Jak to robię, że jestem wesół? Czuję zapach powietrza, otwieram oczy i spoglądam na świat, słyszę ptaki... zyję... :) OK, mogę isc... :D

Gość mnie nawet bardzo
wracaj:O

Znow to samo :(

To nie tragedia, tragedia jest dopiero poźniej, jak juz stracisz... :P

Jak to \"nie chce\"? Rodzice Cię nie kochają czy co?

No mi tez jest dzisiaj smutno:( Moj facet od trzech dni nie daje znaku zycia do tego wczoraj wyjechal do Polski i nie wiem nawet czy dojechal:( Musze czekac az tydzien aby sie dowiedziec co sie stalo bo wszystko bylo super i nagle zniknal:(

Gość kobieta noca
MI SMUTNO BO ZAGINAL MOJ KOTEK :-(

= ------------->\"Jak to robię, że jestem wesół? Czuję zapach powietrza, otwieram oczy i spoglądam na świat, słyszę ptaki... zyję... \"; a jakoś łatwiej nie dałoby się;) (coś wieczorową porą->bo w takich się lubuję, np. spacer ciepłego wieczoru, gdy zaczyna się już ściemniać-...kiedyś Cię na taki zabiorę;):) ) Przytulam, coby nie było Ci już smutno. Z czasem będzie już tylko lepiej:) Zobaczysz. Uśmiecham się do Was wszystkich:) Dobranoc.

Hmm, polub swoje towarzystwo... a reszta przyjdzie sama :) W tym sensie mnie chyba tez nikt \"nie chce\" :) Ale za to cieszę się wolnością :)

\"a jakoś łatwiej nie dałoby się (coś wieczorową porą->bo w takich się lubuję, np. spacer ciepłego wieczoru, gdy zaczyna się już ściemniać-...kiedyś Cię na taki zabiorę\" Trzymam za słowo, co do spacerów - to lubię, nie raz spacerowałem po lecie w świetle księżyca, przeżycia niezapomniane...polecam :) !

:D Wiec chyba nie ma się co smucic! Kazda stwora znajdzie swego amatora..., juz to pisałem gdzies! :)

= no kazdemu jest ktos przeznaczony i nie ucieknie sie przed swoim przeznaczeniem :)

...no ja tez spedzam dosc dlugo, moze kupie sobie źwierza, bo na płeć przeciwną chyba nie ma co liczyć! :P Nie mow mi ze jestes potworą... :)

Kolorowych snow i aby jutro byl lepszy dzien:)

🖐️ Pa pa!

No widzisz nie jestes potrworą... :) Tzn. ze masz szansę, zresztą kobietom w tym względzie jest łatwiej! :)