Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczkowa

Komu dzis smutno niech sie wpisze

Polecane posty

Gość Aga 26
A mi jest dzisiaj bardzo smutno. bardzo bardzo bardzo. wlaściwie to sumtno mi od dawna ale dzis to dołek totalny.Zgubiłam sie we własmym życiu. Chyba się wypalam. Potrzebuje jakiejś zmiany bo duszę się. Muszę sie odbić żeby znowu mięć swoje życie> Tylko nie wiem jak.

Gość to tak jak ja...
juz ponad pol roku nie jestesmy razem a ja nadal mysle o nim dzien w dzien.............................................. :( ;( i nie umiem sobie z tym poradzic!!!!!!!! :(

Gość Aga 26
Ja sobie nie moge poradzić z życiem. Mam męża i corkę cudowną. Ale nie czuję się szczęśliwa - czegoś mi brakuje w tym pieprzonym życiu>

Ja jestem bardzo smutna, bo nie czuje się dziś najlepiej (chyba przemęczenie), a mam dwójkę małych dzieci i jak się obudzą to nie wiem, czy będę miała siłę się nimi zająć, a mój mąż poszedł sobie na grilla i zostawił mnie samą, Jest mi bardzo przykro :(:(

Gość bluecrow
jest mi bardzo smutno moj facet mnie chyba olal nie dzwoni nie pisze, sobota a ja siedze sama przed kompem zeby jeszcze mial odwage mi powiedziec ze to koniec...bardzo bardzo smutno

Gość samotna w mieście
Mnie tez jest przykro bo rok temu zawaliłam sprawę z kimś kogo kochałam ale nie umiałam tego pokazać..i kocham do dziś tylko że on wyjechał i się nie odzywa już rok!Kurwa mać!!

Gość listki zielone
a ja wyznalam rok temu uczucie komuś kto na to nie zaslugiwal.. jego zachowanie mnie rozczarowalo, sprwilo, ze stracilam wiare wniego :(

Gość bluecrow
niestety ja sie tez chyba zakochalam a on... jak tylko zobaczyl ze zaczynam traktowac nasza znajomosc powaznie zaczal sie odsuwac ode mnie ,a to boli i to bardzo ,zycie jest beznadziejne

Gość Nastepna00
a mi tez cholernie smutno:(:(:(:(:(: ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość onajakichwiele dawna
Mi smutno, mi

Gość smuuutna
Tak... dziś jest stanowczo smutny dzień... Wyć mi sie chce ... Auuuuuuuu!!!!!!! :( Jutro też jest dzień... Może bedzie lepszy? Tylko kiedy ten sie skończy??!! :(