Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet26

pytanko do kobiet po 20-stce -

Polecane posty

Gość facet26

Mam pytanko do wszystkich dziewczyn powyżej 20 roku życia: Kiedy wg kobiety facet jest dobrze ubrany? Pytam ponieważ kilkakrotnie zdarzyło mi się spotykać z opiniami, że facet w moim wieku powinien nie ubierać się jak małolat (tzn jak z katalogu divers, disel, reserved) lub jak staruszek (tzn w nieco bardziej stonowane rzeczy lub z eleganckimi elementami). Pytanie kieruję do kobiet po 20stce ponieważ chcę uniknąć haseł typu markowe znaczy dobre lub tzw hiphop styl ;-)

Gość magnolia biała
tak jak mu pasuje - styl ale i kolory, to razme da mu fajny wyglad, ktory i tak ma, zostanie on tylko podkreslony. fajnie miec swoj styl:) czasem wystarcza np koszule w guziczki albo w fajnym stylu..:)

Gość nie uwazam zeby
chlopak ubrany w rzeczy z Reserved wygladal jak malolat:O tzn moze tak wygladac, ale wcale nie musi:O o reszcie wymienionych sklepow sie nie wypowiem

Gość balacha z gardy
no ale w czym problem ? ja mam 28 lat i jak mam ochote to zakladam dzinsy - ktore wole a jak trzeba to gangol albo marynarke . smieszy mnie jak widze ludzi w moim wieku ktorzy non stop w gajerach zapierdzielaja .

Gość dla mnie osobiscie
hmm ubranie nie dopasowuje sie do wieku az tak bardzo tzn nie rozumiem dlaczego ktos kto ma 26 lat nie moze sie ubierac w reserved itp?wg mnie dobrze ubrana osoba to taka ktora ma swoj styl nie wyglada jak przebrana...ubrania nalezy tez do sytuacji dostosowac kiedy elegancko to elegancko ale na sweterek i jeansy tez jest czas:) do tego obowiazkowo usmiech i efekt murowany ;)

Gość sonda2200
polaczenie elegancji ze stylem hiphopowym czy sportowym jest w porzadku ;)

Gość oby czysto i schludnie
;)

Gość magnolia biała
PLUS USMIECH:) JA I TAK PATRZE W OCZKA;)

Gość sqngirl
Dla mnie nie wazne jaki styl. Wazne aby ciuchy byly czyste i wyprasowane :) Kazdy sie ubiera jak chce:)

Gość ooo0ooo
Byleby tylko facet nie zakładał do teatru sztruksowych spodni i swetra tyłem do przodu, jak to kiedyś zrobił mój ówczesny facet... :o