Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGATKA 22

WIECZÓR KAWALESRSKI CO SIE NA NIM ROBI?

Polecane posty

Gość AGATKA 22

MOJ NARZECOZNY SOBIE TAKOWY NA JUTRO WYMYSLL MIELI ISC TYLKO Z KOLEGAMI NA PIWO POTEM PRZEZ PRZYPADEK NATRAFILAM NA SMS W TEL ZE WYBIERA SIE Z KOLEGAMI DO DYSKOTEKI I WYNAJMUJE BOKS I WOGLE PLANUJE MEGA BALANGE NIE PODOBA MI SIE TEN POMYSL A JAK PROBOWALAM MU GO WYPERSWADOWAC TO SIE WSCIEKL I POWIEDZIALZE COKOLWIEK BY NIE ZROBNILA NIE ZREZYGNUJE Z TEGO WOGLE TO BARDZIEJ PLANUJE TEN WIECZOR NIZ NA CALY SLUB CHOCIAC NARAZIE TO TLYKO CWYILNY, WOGLE WQURWILAM SIE BO JAKI POMYSL NIE MIALAM NA TEN SLUB TO MNIE ZBYWAL Z EMAM TO WSZYSTKO ZOSTAWIC NA KOSCIELNY KAZD YJAKIS POMYSL WOGLE NIE CHCIAL NIC PLANOWAC ANI NIC A TEN PIEPRZIONY WIECOZ TO PLANUJE I PEWNIE GDYBYM NIE WYPYTALA TO BY NIC NIE POWIEDZIAL A CZYM WIECJE WIEM TYM BARDIZJE SIE TEGO BOJE ITD WIEM ZE WSZYSTCY BEDA TU SIE SMIAC Z MOICH OBAW I WOGLE ZE MU NIE UFAM ITD A JA POPROSTU NIE CHCE ZEBY TAM SZEDL :-(

Gość od serca
ty sie o chlopa nie mow a o koleow ktorzy na takie imprezy wynajmuja dziwki..w koncu to ostatni raz ma byc

Gość od serca
nie martw sorki

Gość prymus
Czy Ty naprawdę nie wiesz co się robi na takim wieczorzę czy tylko udajesz????

Gość uuuudydydydyd
na takim wieczorze bzyka się panny :) ale tylko na raz, wiec nie masz się co martwic

Gość AGATKA 22
no wlasnie problem w tym ze wiem i zrozbilam mu awanture z teog powodu zeby nie szedl on na mnie nawreszczal sie jaks glupia jestem wiec moze mi ktos tu napisze ze moze nie robi sie teog co ja mysle?? nie wiem cyz beda dziwki ale mam nadizjeej ze nie boje sie ze jak beda pijani to beda mieli glupie pomysl nie powiem jakiego typu a ten dupek bedize robil wszystko bo co koledyz sobie pomysla :-( najlepsze z eja wiem gdiz ejest ten wiecozr wiec moge tam zajzec i korci mnie jak zobacz ei bedize ok ty dobrze jak zobacze to co bym nie chciala tez ok bo zadnego slubu nie bedize teog jestem pewn najgorzej ze mnie zlapie ze tam bede :0(

Gość dziwny ten wasz związek
...skoro on tak mało się z Tobą liczy :O mój facet nie zrobiłby tego gdybym zabroniła mu pamiętaj- okazja i alkohol czynią złodzieja

Gość AGATKA 22
z koleji jak tma nie pojde to chyba zwariuje :-( moze powiem jeszcze z ejestem strasznie uczuciowa baba wrazliwa itd strasznie sie tym przejmuje a on mnie wysmiewa a jak przeciez wiem co ise na czyms takim robi szczegolnie przed 10 kolagemami ktorzy kusisc beda i nawet jak czasem facet nie chce to koeldzy maja taki wplyw ze to robi :-(

Gość prymus
Jak pójdziesz sprawdzić będziesz żałować tego potem

NO WLASNIE TAK SOBIE MYSLE BEDE ZALOWAC ALE Z DRUGIEJ STORNY JAK BEDE WIEDIZEC TO ZADNRGO SLUBU NIE BEDZIE WIEC MOZE KONIEC KONCOW URATUJE SWOJA DUPE PRZED BAGNEM BO JAK FACET RAZ ZDRADZI TO BEDA NASTEPNE RAZY PRZECIEZ POZATYM NIE PRZEZYLABYM TEGO CHYBA GDYBY MNIE DRADZIL A JA BYM SIE KIEDYS W PRZYSZLOSIC DOWIEDZIALA NIE POTRAFILABYM ZYC W TAKIM ZWIAZKU WIEC BYLBY TO KONIEC ODRAU :-(

a jesli chlop \"wie ze ty wiesz\" gdzie bedzie balowal to chyba nie jest takim idiota zeby cos zrobic???

Gość dziwny ten wasz związek
to idź, sprawdx,ale tak żeby się nie dowiedzial,jakos z ukrycia... ale ostrzegam- możesz żalowac, możesz zobaczyc rzeczy których nie chcesz

Gość Chój ci w dupe
Niech sobie zarucha ostatni raz

NO WLASNIE RPBUJE SOBIE WMOWIC ZE BEDZIE OK ZE NIC SIE NIE STANIE A JEDNAK KORCI MNIE ZBEY ISC TYLK OJAKBY NIE DAJ BOZE SIE POKAPOWAL ZE TAM JESTEM TO POPROSTU BEDZIE MAX HAJA KURDE SAMA NIE WIEM WOLALABYM ZE POPROSTU POSZED Z KOLEGAMI NA PIWKO ALE DO DYSKOTEKI TO MI SIE TEN POMYSL NIE PODOBA :-(

A JAK TAKI WIECOZR KAWALERSKI NIBY W PUBIE A POTEM W DYUSKOTECE MOZE WYGLADAC? OSWIECIE MNIE MZOE KTOS TAKOWY MIAL I NIE BYLO NIC ZLEGO CZY W KAZDYM PRZYPADKU DIZJE SIE COS ZLEGO?

ciesz sie ze nie w domu jakiegos kolegi bo wtedy to na peno bys nie mogla nic sprawdzic ;)

Gość helle
poweiedz mu, ze moze robić co chce, ale jeżeli TKNIE jakiejś baby to ślubu nie będiz ei powiedz mu to POWAŻNIE. Zrób sobie z dziewcyznami wiecóżr panieński, a na nim niech ajkiś mily Pan się rozbierze, alnbo idźciekogoś wyrwać do dyskoteki mamy równouprawnienie :>

WSPOMNIAL MI ZE NA KOCU MOZE BYC U JEDENGO KOLEGI W DOMU ALE U TEOG JEDYNEGO KOLEGI JAKBY BYLO TO RACZJE NIC DIZAC SIE NIE EBDIZE BO ON MIESZKA Z RODIZCAMI WIEC NIE MA NA TO SZANS ZEBY TAM DO NIEGO PRZYPROWADZIC DIZEWCZYNY BO JUZ BYLA SYTUACJA ZE IMPREZA SIE PRZENIOSLA DO TEOG KOLEGI ALE DIZEWCYZNY TRZEBA BYLO ZBYC BO KOELGA MIESZKA Z MAMA DOSYC OSTRA WIEC TO BY PODBNO NIE PRZESLZO A DZIWKI TO JUZ CHYBA CALKIEM

Gość prymus
Wierzysz w cuda że ona pójdzie na wieczór panienski

ale facet predzej do lozka z dziwka pojdzie niz dziewczyna z jakism obcym facetem...to taki drobny szczegol zwlaszcza ze alkohol robi swoje o wplywie kolegow nie wspomnie bo trzeba sie z tym tez liczyc

Gość dziwka1980
powiedz gdzie ta impreza bedzie moze wpadne sie zabawic

JESLI CHODIZ O MOJ WIECZOR TO NIE MA MI GO KTO ZROBIC NAWET WIEC NIE BEDIZE TAKOWEGO MOJE KOLEZANKI NA NIC TAKIEGO NIESTETY NIE WPADLY I JEST MI TORCHE ZAL UMOWILAM SIE TYLKO Z JEDNA PRZYJACIOLKA NA PIWKO NA JUTRO I I TAK PRZY OKAZJI WPADLAM NA TO CZYBY NIE ISC GO PODSPIEGOWC JAKOS MNIE KORCI, U NIEGO NA TEN POMYSL WPADLI KOLEDZY JA SAMA MUSIALABYM SOBIE COS TAKIEGO ZORGANIZOWAC I CHETNIE BYC COS TKAIGO ZROBILA TYLKO FINANSOWO NIE DMA RADY TEGO ZROBIC POPRSTU NIE MA W TEJ CHWIL WOLEJ KASY, A U MNIE W DOMU TEZ NIE WYPALI PONIWZ MIESZKAM Z RODIZCAI WIEC ODPADA BEDE JUTRO NAJPRAWDOPODOMNIEJ W DOMU SPAC A RCZJE MARTWIC SIE CALA NOC CO BEDIZE SIE DZIALO

DZIEKI FAJNIE MNIE TU DOLUJECIE NAJGORSZE EJST TO ZE MOZE POWINNAM ZACISNAC ZEBY I TO PRZEZYC ALE NIE UMIE NAWET SIE POPLAKALAM DIZS JAK SIE DWEIDZIALA ZE TAM IDIZE ZROBILO MI ISE JAKOS TAK DIZWKIE NIE POBA MI SIE TEN POMYSL ITD NO I BOJE SIE ZE JAK COS SIE STANIE TO NIGD Y SIE NIE DOWIEM BEDE ZYLA W ZAKLAMANIU A TO JEST NAJGORSZE I TEGO ISE BOJE NAJBARDZIEJ NO A ON POZOSTAJE NIEWZRUSOZNY COKOLWIEM BYM NIE ZORBILA I TAK TAM POJDIZE JUZ MI TO POWIEDZIAL :-(

NO TO NIE WIEM CO MAM ZROBIC ON Z NIEGO NIE ZREZYGNUJE JUZ POWIEDIZLA CHOCBY NIE WIEM CO A JA NIE POTRAFIE SOBIE Z TA SWIADMOSICA PORADZIC CHYBA JUZ WOLALABYM ODWOLAC TEN SLUB NIZ ZEBY TAM POSZEDL NIE WIEM SAMA CO ZROBIC :-(

Gość ooooch
Jeny wylacz capslocka nie da sie tego czytac:O

Gość laska powiedz
mu ze ci to nie pai i koniec i nie ma zadnego wieczoru a jak sie tak upiera to nie spierdala i juz

Gość irrriiissss
kochana jestem na tym forum i lubie doradzać , przeczytałam wszyskie opinie na temat Twojego tematu i nie chciałabym powielać czyichś wypowiedzi ,ale taki wieczór to naprawde nic dobrego tym bardziej ,że Twój chłopak robi Ci takie cyrki przed ślubem i za wszelką cene chce ten wieczor itd wiesz co ja byłabym konsekwentna bo sama sie zastanow , raz pozwolisz na cos takiego to później Twój "przyszły mąż" coraz częściej będzie sięgał p takie rozrywki :( powiem ci tak są dwa wyjscia jeżeli znasz chłopaka bezgranicznie i wiesz ,że nic nie zrobi to zaufaj ale z tego co opisujesz jak bardzo on pragnie tego wieczoru to obawy mam nieciekawe bo chyba cos planuje skor jest taki wazny dla niego :( bądź konsekwentna przeciez oboje macie prawo chcesz byc pozniej pomiatana albo siedziec z dzieckiem jak on pojdzie z kolegami, Twoje zdanie tez cos znaczy bądź mocna , daj znać co zrobisz i jak było pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość helle
wychodzisz za niegoz a mąż więc mu ufasz. Ja bym nie wyszła za faceta o którym bym mogłą choć przez moment pomyśleć, ze nawet podpuszcznay przez koleżków i pijany moze dotknąć jakiejkolwiek dziewcyzny choćby końcem palca. A laski na wiecóżr panieński sama sobie skrzyknij, jakieś bliższe i dalsze. moja dalsza kumpela miała wiecózr panieński tuż po kawalarskim swojego obecnego męża na który kumple mu zmaówili striptizerkę. laski, których faceci też u niego byli cłąy wiecózr paplały w rozpaczy o tym, ze facet to swinia, aż w końcu zadzwoniłam po kumpla który przyjechał i się po koleżeńsku rozebrał (nie do zupełnego rosolu, ale wesoło było) i sfotografował z panną młodą, tak, ze dziewcyznom kwsy przesłzybo było jeden jeden. pozdrawiam

DZIS prosilam zeby nie poszedl tylk osie poklocilismy i nic z teog nie wyszlo nie wiem jak z nim rozmawiac powiedizal z epojdzie i nie mam na to zadnego wplywu :-( nie wiem co robic jak z nim rozmawiac