Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurela

Promienna cera

Polecane posty

Gość Aurela

Witam wszystkie forumowiczki :) tak się właśnie zastanawiam, nad różnymi sposobami na uzyskanie zdrowego, promiennego właśnie wyglądu skóry na twarzy. Mam nadzieję, że słonko niedługo będzie nam świecić cały dzień, zrobi się ciepło, więc chciałabym też żeby twarz wyglądała bardzo ładnie. Nie chodzi mi o jakies sposoby na pozbycie sie niedoskonałości, z którymi de facto i tak sie zmagam, ciągle jakieś wypryski i takie tam, ale do tego chyba sie musze przyzwyczaić :P mam na myśli bardziej metody na rozświetlenie i rozpromienienie zmeczonej zimą twarzy, żeby nie wygladała jakbym co dopiero przebudziła się ze stuletniego snu niczym dracula :) to jak? macie jakies pomysły?

Polecam balsam brazujacy Sopot (pomaranczowa butelka) , sa rozne opinie na jego temat, ale ja go b lubie, ma w sobie drobinki zlota ktore rozswietlaja twarz i lekko ociepla skore (taka brzosskiwnka) Jak chce zeby bylo lagdonie to mieszam go na dloni z jakims kremem:) pozdr

Gość biała orchidea
Na buzke uzyj jakiegos peelingu i pozniej samoopalacza, np dax w piance lub w kremie. Jedz codzioennie marchewki, pij soki z owocow, spaceruj i wysypiaj sie. Mozesz takze w domy zaczac swiczyc joge- poszukaj na necie. Ponoc od stania na glowie ( cwieczenie z jogi) ma sie mniej zmarszczek. Nie siedz w domku, ruszaj sie! A cera to doceni.

Gość ciekawe swiateczne jajo
eee, tego dax w piance nie polecam... "Mazy" sie robia po nim-nie wazne jak bys dokladnie go rozsmarowywala. Z kremow brazujacych polecam Ci taki z Kolastyny-(napisane ne nim jest do twarzy i ciala). Sa dwa rodzaje , do jasnej i ciemnej karnacji-sa bardzo dobre-przynajmniej dla mnie. Twarz po nim nie jest pomaranczowa (tak jak po dax wlasnie)m tylko delikatnie brazowa.

Jest taki nowy podklad Rimmel Recover, mialam probke i na buzi wyglada swietnie, zostawia taka perłowa poswiate i przez to skora wyglada na rozswietlona, niestety ja mam sucha cere wiec chyba go sobie nie kupie...