Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonito Artur

jak wygladacie moje seksowne panie?

Polecane posty

Gość bonito Artur

mam na myśli: 1. kolor włosów 2.oczu 3.wzrost (o wage nie pytam ale miło by było woedzieć) 4.znak zodiaku 5.wiek no chyba że nie macie sie czym chwalic:/

Gość Wiek20
a po co się mamy chwalić przez Tobą? wróżę temu topikowi wielką karierę:P niektóre panny lubią odpowiadać na tak trudne pytania. a tych "niektórych" jest na kafeterii coraz więcej:O

Gość moniaaaaa
ja może i bym odpowiedziała ale po poscie powyżej już nie chce być "niektórą panna";)

Gość Arturze...
...napisz poprostu, ze szukasz takiej, a takiej laski, spod takich znakow zodiaku i po klopocie ;)

Gość Wiek20
moniaaaaa, sorki:P:P do "Arturze...": czyżby autorem był Amant Wszechczasów?:D

Gość bonito Artur
nie wiem czy chodzi ci o kogoś konkretnego ale to fakt...amant ze mnie wszechczasów. to co nikt sie nie opisze?no nie robcie mi tego kobiety.Przeciez to nic takiego jestem tylkociekaw jak wygladacie. kiedys byl powszechny spis ludnosci to kazdy sie wpisywal...gdy przyszlo do umieszczania zdjece tez wielu się SkUsiło.Poprostu Chce wiedzieć s kim rozmawaiam:-)

Gość Wiek20
eee, to podszywka:O jestem zdegustowana! za dużo błędów! tak sobie myślę, że każdy amant dba o siebie, w tym - o rozwój intelektualny...ale żem wymyśliła:P ale, ale, jak to - chcesz wiedzieć, z kim rozmawiasz? może najpierw rozmawiaj,a potem pytaj o wygląd? chyba, że chcesz dokonać odsiewu przed rozmową;)

Gość no dobrze ale
taki temat już był:O a ty wieku20 już nie przesadzaj, bo to właśnie miejsce na takie "trudne" pytania:D lepsze takie, draże kokosowe i stroje bantanów:D ja szatynka, szaro-nieb. oczy, 172cm ..., 23lata

Gość Wiek20
o kurna, co to są stroje bantanów? coś przegapiłam!! dobra, odpowiem, trochę "no dobrze ale" na przekór;) 1.czerwone 2.zielone 3.123 4.łowiecka 5. no przeciez 20;) w końcu to net, wszystkie bzdury przyjmie:P

Gość bonito Artur
no dobra :( już zjechałem na ręcznym mozecie wiecej nie pisać :( :o teraz tylko wytre monitor i wychodze z suszarka na spacer :D

Gość do no dobrze aleee
a ile wazysz?? bo masz wymiary fajne:)

Gość co by tu ehmmm
1. kolor włosów : blond 2.oczu : niebieski 3.wzrost (o wage nie pytam ale miło by było woedzieć) : 172, waga 60kg 4.znak zodiaku: koziorożec 5.wiek : 21 :P

Gość aneczka 18
brazowe oczka 158cm wzrostu 48kg koziorozec brazowe wloski 18 lat rozmiar buta 36/37 :P to tak dodatkowo hihie

Gość DAGNA
1.KOLOR WŁOSÓW-JASNY BLOND 2.NIEBIESKIE 3.170 4.BYK 5.22 LATA

Gość ...cycki...
"jak wygladacie moje seksowne panie?" Jak pól dupy zza krzaka

Gość otwieram okno i wychylam się
przez parapet.

Gość współuzawwwwwww
No i oczywiście znalazły się idiotki, które koniecznie muszą się pochwalić, że mają włoski ciemne/jasne/blond tudzież oczki zielone/niebieskie/brązowe.

Gość współuzawwwwwww
albo 21/23 latka

Gość psełdonimka
a ja wyglądam przez okno.

Gość gkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Jak durną idiotką trzeba być, żeby ochoczo korzystać z możliwości pochwalenia się czymś tam na debilnym topiku.

Gość bonito Arturo
nie mogie wydusic stolca bo cos blokuje

Gość wygladam _wyględnie
1 -blondyna /zaznaczam ze nie glupia/ 2 -ciemne brązowe /jedno oko na maroko drugie na kaukaz ;)/ 3 -163cm i tu bolesna ale prawdziwna 60kg /i tak mnie nikt tu nie zna :P/ 4- znak zodiaku slimak w chinskim horoskopie :wsiciekla małpa 5- 27 juz niestety :( /teraz to juz z górki / pochwale się jeszcze ze umiem czytac i względnie pisac ;)

Gość boża krówka nie jest zła
ja mam proste ,biale oczy, dlugie, krecone zęby, mam 110 w kapeluszu, znak wodny i 001928 lat ;)

Gość PARAMETRY
1. Brunetka 2. Niebieskie oczy 3. wzrost 172 cm 4. Lew 5. wiek 31 i jedyne co mnie dyskwalifikuje w tej durnej wyliczance to waga....

Gość Ach*j co mi tam
1 ---jasny bląd 2 ---brązowe 3----165cm waga 75kg 4----bliznieta 5----28 wiem waga :( ale i takie są potrzebne na swiecie zeby chlop mial za co zlapac ;)

Gość ząk
1. brązowy 2. szary 3. 176 56kg :/ 4. panna 5. 18