Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malade23

Jestem chora. Nieuleczalnie.

Polecane posty

Gość malade23

no właśnie....bo przed 6 mcami ważyłam 48-49 kg:/ i w związku z tym teraz sama czuję się gruba, chcę utrzymać wagę ale juz widzę, że sobie nie pozwolę przytyć, już zrzuciłam 2 kg, mój chłopak się ze mną kłócił nie będzie, ale wyraźnie mówi, że teraz wyglądam super, wszyscy wokoło mi to mówią, że lepiej teraz wyglądam, po buzi i w ogóle ladniej, ale dla mnie to nic nie znaczy....chcę znów być chuda...jestem głupia:/ ktoś powie, że pusta i beznadziejnie przewrażliwiona na swoim wyglądzie lala, ale to nie tak, mam swoje plany, marzenia, ambicje....ale mój wygląd nie zależy od stanu czy kondycji psychicznej...to jeste we mnie...ehhhh, zresztą...chciałam sie tylko wyżalić, bo nikomu tego nie powiem wprost...

Gość malade23
48-49 kg przy 172 wzrostu...

Gość księzniczka15
Kobieto... współczuję...

wiesz ja na twoim miejscu poszłabym do lekarza. nie obraź się,ale ostatnio znajoma ze szkoły umarła na anoreksje. niechciała nikogo słuchać, ciagle się odchudzała i teraz już nic jej po tym jak umarła, już nikt jej nie zobaczy :( przecież to bez sensu, tyle Ci chyba starczy. Ja marze o wadze 53kg i koniec!!!!

Gość malade23
winogronko a ile masz wzrostu? to smutne, ale wiesz, ja nie mam anoreksji, moze bylam blisko, ale chyba juz tak nie zjade? moze blizej mi do anoreksji na umysle? mam dość siebie samej:( zalosna jestem :o

Stwardnienie rozsiane jest nieuleczalne, czesto rak. A ty grzeszysz piszac, ze twoja choroba jest nieuleczalna. Wez sie w garsc, idz do lekarza, wylecz sie i nie pisz tak dramatycznie.

Gość przeniesienie
17.04] 11:07 wiedźmin Anoreksja jest uleczalna - ale radziłbym nie lekceważyć tego - nieleczona prowadzi do śmierci. Tak więc masz problem - sama sobie z tym nie poradzisz - potrzebna pomoc z zewnątrz. 11:09 malade23 chodzi o to, że nie potrafię mieć gdzieś swojej wagi mimo wszystko i się przyzwyczaiłam do swojej chudości, db mi z tym było, a teraz czuje się gorzej mimo, że powinnam lepiej, za czym stoi i moj fizyczność... nachetniej chciałabym zniknąć z tego świata ...tak cicho i niepostrzeżenie....

Gość Ada___________
Wiem co przezywasz bo tez tak sie czulam. To jest anoreksja. Idz bez opcinania sie do psychologa. Tzn ja wiem ze moja gadanina nic nie pomoze bo prawde mowiac jak mi ktos tak mowil to dla mnie najwazniejsze bylo byc chuda, ale idz i zobaczysz jak bedzie, nikt na sile Ci niczego kazal nie bedzie. Ja sobie tak spartolilam przewod pokarmowy, stawy no generalnie wszystko-caly organizm i zycie. I popatrz na to jeszcze tak:ludzie patrza na Ciebie jak na umyslowo chora, jak na "wariatke" -naprawde(nie chce Cie jakos straszyc tylko tak jest) mi dopiero takie myslenie pomoglo, a czego sie potem nasluchalam od znajomych co o mnie sadzili to masakra.

Gość Ada___________
Jeju... musisz isc do psychologa, naprawde. Strasznie mi Cie zal bo wiem jak sama probowalam to z kazdym kilogramem w gore bylam zla na siebie, tez bylam przyzwyczajona do chudosci i lubilam to no i jak wazylam nawet te 48kg ciezko mi sie bylo przyzwyczaic, potem 52...naprawde bardzo ciezko. Nie chodzi o to zebyws nie patrzyla ile wazysz bo nikt Ci chyba nie bedzie tego zalecal. Raczej chodzi o to zeby ta mysl nie zdominowala Twojego zycia, zebys miala energie, czas myslec o innych bardziej konstruktywnych rzeczach. Teraz ten czas jaki poswiecasz na myslenie o tym moglabys przeznaczac na inwestowanie w siebie (nauka, dobra ksiazka, praca i takie tam). Powodzenia.

Gość ewunia1981
czesc, ja mam to samo mam 174 cm wzorostu a waze teraz 52 i nadal sie odchudzam, kazdy mi mowi ze jestem chuda nawet za chuda a ja w lusterku widze tlustego potwora ktory ma wszedzie tylko tłuszcz. Jak zjem cos to od razu sie waze i patrze czy nie utyłam, przymierzam ubrania i sprasdzam czy jest ok a jak pomysle ze mam cos zjdresc to mi sieplakac tylko chce ja juz niewiem ile tak dluzej wytrzymam...

Gość malade23
Ada....dziekuję Ci bardzo za odp🌻, dałaś sobie radę tylko i wyłącznie dzięki pomocy specjalistów? ja już nie ma czasu, bo za m-c wyjeżdżam z karaju...U mnie ta chęć bycia chudą jest nabudowana na niskim mniemaniu o sobie ...odkąd pamiętam nic mi się nie udaje, do tego problemy rodzinne, teraz roczna przerwa w pracy ...Nigdy nie lubiłam takiego życia jakie musimy wieśc na ziemi (praca-dom-przyjemności)...a jednocześnie wiem, że nie ma innej mo zliwości, nawet kiedys się człowiek stara przed tym uciec do różnych rzeczy spoza tych ram, często wielce chwaqlebnych, to zawsze się pozostaje w obrebie pewnyc norm... ehh, ja jestem jakaś aspołeczna psychopatka, czasem żałuję, że moi bliscy są zdani na taką miernotę jak ja...i absurdalnie, gdyby nie oni... błekitnooka...wiem, że to nie problem, ale takie stany prowadzą do wileu anomali, chorób, smobójstw....stany psychiczne generują naszą fizyczność...więc, skoro moje myslenie jest jakie jest, odbija się na moim ciele, duchu, a zetem na życiu...jestem niczym chory człowiek, w klatce własnych myśli... eweliko? nie wiem jak Ci pomóc...walczę z tym juz 2 rok:/

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie :) Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie :) Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie usmiech.gif Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawin ski@gmail.com

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie usmiech.gif Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com