Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaziu_s

miłośc po 40-tce...interesują mnie wypowiedzi kobiet na temat facetów

Polecane posty

Zawsze będe słuchał serduszka swojego, bo ono tylko dla Ciebie bije dla Ciebie żyje,tylko dla Ciebie i na zawsze-tylko dla Ciebie- tylko dla Ciebie-tak mocno tak bardzo Cie Kocha i tak te skni do Ciebie......a inni niech zazdroszca jesli nigdy tak nie kochali...

Wiosenko puk puk serduszko moje puka do Twojego-prosi otwórz wpósc i juz tam pozostanie na zawsze do końca życia,do końca śświata i dzień dłuzej......puk puk ......

Gość liliowy pocałunek
Zawsze będe słuchał serduszka swojego, bo ono tylko dla Ciebie bije dla Ciebie żyje,tylko dla Ciebie i na zawsze-tylko dla Ciebie- tylko dla Ciebie-tak mocno tak bardzo Cie Kocha i tak te skni do Ciebie......a inni niech zazdroszca jesli nigdy tak nie kochali... DO KONCA SWIAT KOCHAC BEDE, JESTES I TY W NIM, BADZ TAK JAK I JA W TWOIM ❤️

kocham Cie Wiosenko--będe Ci to mówił sto razy dziennie i wiecej i zawsze dopuki moje serduszko bić będzie,bije tylko dla Ciebie,do konca życia do końca swiata i dzien dłuzej.....

Będę w Twoim Serduszku jak i Ty w moim-do końca życia do konca swiata i dzień dłuzej............

Serce moje będę cię kochał-będe Cię wielbił-będę Cie szanował-będę Cię pragną -bede Cię porzadał- będe cię pragna ,nie będę za tobą tęsknił bo zawsze będe z Toba-do końca życia do konca świata i dzien dłużej........

kobietki-może coś jeszcze powiecie,co o tym sądzicie--poczytam z ciekawości...

Oj Kaziu ładnie piszesz ale jak wiesz zycie to nie bajka i nic nie trwa wiecznie ale jak mawia moja przyjaciólka kazda miłośc jest pierwsza i każda jest piekna:-). Ale ta po 40-ce jest cudowna dojrzała mądra i jezeli jest spełniona to nie ma nic cudowniejszego od niej.

Gość dobra kobietka
oj działo się w nocy, działo...widzę że bardzo gorąco było;) prawie jak na Rivierze... delikatny temat, jeśli nie jesteś teraz sam, bo musisz wybierać!! i to chyba jest tutaj najtrudniejsze :( ale chyba na tym polega życie, a zdrugiej strony - co to za życie bez miłości?!

zgadza się - najgorsze są wybory w życiu, ale czy bez nich nie byłoby za łatwo? a może to jest sens życia właśnie? ;)

Gość dobra kobieta
czyżby nasz autor już wszystko wiedział, co chciał wiedzieć?! Kaziu, Kaziu, Kaziu odezwij się?

wieczór i noc-były najcięzsze w życiu.dzieki miłe panie za wszystko,za słowa za poparcie,za otóchę,jednak to nie była żadna z Was.Dlaczego-powiem.Żona podejżała coś i zapytała?powiedziałem-tak kocham inną.....Powiedziałem to Wiosence,powiedziałem jestem wolny Kochajmy się,bądzmy z sobą...ODMUWIŁA..szalałem,prosiłem,głupiałem,nic nie pomogło.......nie kocha,nie chce,woli pograć w tysiąca...domyślam się że ze mną też pograła i WYGRAŁA i gra następnego..podobno faceci są najgorsi że kłamią że łamią serca--no nie wiem..

Whim--ma racje Twoja przyjaciółka choć nie całkiem--ta była pierwsza taka wielka dojrzała---------i ostatnia------------i koniec i finał i baj baj............

dobra kobietko-jak widzisz wszystko już wiem,aż za dużo.nie zaufam już nigdy żadnej kobiecie...koniec-kropka. po prawie 25-latach pokochałem zaufałem i dostałem po łbie aż dudni i dobrze.pokochałem i zaufałem o raz za dużo o raz o jeden.nieprawdą jest iść za sercem,słuchać serduszka,robić co karze.to jedno wielkie kłamstwo.a życie mamy jedno uczymy się całe życie,tylko to tak boli tak bardzo-dlaczego?

oliwerka-dzięki za wszystkie wypowiedzi.sama widzisz były słowa gorące,były dwa serduszka,a zostało jedno-rozbite-rozdarte.nie myślałem nigdy że mnie to spotka.takie życie.

Kobiety-dlaczego??????????dlaczego rozkochacie-pięknie mówicie-w słowach dajecie wszystko,miłość ciało,a póżniej po głowie po sercu-to tylko gra.a może to nie tak-może to ja tak trafiłem na tą jedną z kilku co łamią serduszka.nie chcę szybkich nieprzemyślanych odpowiedzi:chcę poznać tylko te prawdziwe tylko te prawdziwe......

Kobietki miłe i dobre-dlaczego???????????eśli kocha się najmocniej na świecie do bólu,na zabój,dostaje się po serduchu:czy znacie odpowiedż.podzielcie się niął ze mną.będe wiedział i zapamiętam do końca życia........zapamiętam.........

Gość klementynka_a
Kazik przestań tu się mazać,chłop w sile wieku i takie tam pierdulety od rana pocina,mało to dupek po świecie chodzi;)

masz rację klementynka-tyłeczki po świecie chodzą tego kwiatu to pół światu--ale nie szukam sexu,nie szukałem też miłości-sama przyszła.

Gość klementynka_a
każdy jakiś tam bagaż doświadczeń za sobą ciągnie,pamiętaj tylko miłe chwile i myśl przyszłością

klementynka-jak pokochasz tak mocno jak ja to w tedy możesz coś na ten temat powiedzieć,na razie Ci dziękuję-daj Ci, boże żebyś i Ty kiedyś kochała tak mocno jak ja,ale takiego końca nawet wrogowi nie życzę......takiego końca miłości nie życzę nikomu.......

??? klementynka??? p.s.kaziu nie taki naiwny i niedomyślny jak sądzisz............

o to jestem;) hmm generalnie uważam, że w każdym wieku miłość jest tak samo ważna. Na dzień dzisiejszy nie zdecydowałabym się na związek z mężczyzną po 40 wolę zdecydowanie młodszych ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy;).

nie podrywam Cię nie o to chodzi --- chciałem Ci pokazać że faceci potrafią kochać i to mocno...............

Gość kierowniczka budowy
Ja trudno urazic, taka jest twarda... pluja jej w twarz, a ona udaje ze deszcz pada. Albo jest taka glupia, albo taka naiwna. A moze jedno i drugie...? Ty kaziu podobnie... Facetom po 40 chodzi o jedno - dobry seks wszystko jedno z kim, byle nie zona. Najlepiej kims mlodszym od zony, zeby sobie udowodnic swoja meskosc... I zajrzyj czasem do slownika, bo facetow, ktorzy wala takie orty kobiety raczej nie chca, bo to nie swiadczy najlepiej o ich obyciu...

kierowniczka budowy -chyba taczki----wiesz o życiu tyle co kaczka o kaczej grypie........