Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaziu_s

miłośc po 40-tce...interesują mnie wypowiedzi kobiet na temat facetów

Polecane posty

Gość kierowniczka budowy
Sluchaj, w temacie napisales, ze interesuje cie wypowiedzi kobiet. To sie wypowiedzialam, a teraz mnie obrazasz. Od razu powiedz, ze szukasz jakiejs mlodej napalonej niunia, a n ie scieme walisz, ze nib6ya taki subtelny jestes...a jak przyjdzie co do czego, to obrazasz.

k.b.jeśli byś przeczytała cały temat to wiem że takich bzdetów na mnie byś nie napisała--nie zdradziłem żony,nie chodziło mi o sex byle nie znią,a co w tym złego że pokochałem,gdzie pisze że nie można,nie mam serca z kamienia---a przydało by się byłoby lekko i radośnie-ale dzięki za wypowiedz.........

witaj kaziu w klubie,podobna sytuacja,wróciła po 2 mies.kocham żonę ,a ona miała swoje 5 min. TY zrób tak samo,ładnie pisała czy to była ona ,może nie,gława do góry i do przodu,zajrze tu kiedyś-cześć.

Gość oiwerka
hmmm...kiepska sutuacja :( krótko można by to ująć następna ofiara cybrprzestrzeni... i tutaj widać, że kobiety potrafią być wyrafinowane!!! bleeee...nie cierpię takich ludzi!!! albo się bawiła, albo się wystraszyła nie wiadomo co lepsze, a co gorsze

Gość klementynka_a
Kaziu smuci i tyle

tak kaziu smuci i tyle?--kaziu nie smuci kaziu nie kłamie,kaziu mówił i mówi prawdę dlaczego---------WIESZ

Gość klementynka_a
wiem Kaziu wiem,chormony Cię napadły i tyle,to normalne w tym wieku :P

hormony-ciekawe???? dowiedziałem się coś nowego....hormony są w serduszku--niebywałe nawet po pianemu bym tego nie wymyślił--dotąd byłem pewny że są gdzie indziej

Gość klementynka_a
ale byka strzeliłam !!!!!!!!!!!! Kaziu wiem co mówię,może to i serducho,ale te pieprzone hormony swoje robią - wierzaj mi chłopie :D

nie wierzaj--wiem co mówie-wiem co mówiłem-wiem czego chciałem-wiem co oddałem i WIEM CO DOSTAŁEM-oj WIEM.........

Gość kaziułoj
pierdolisz jak mało który :P

Gość klementynka_a
skoro tak pierdoli to czemu go ta cipcia nie chciała :P

Gość czy ty.........
ROZRYWKOWA KURA DOMOWA mam 50 lat -milosc jest piekNA KAZDA MILOSC JEST PIERWSZA

tak keżda miłośc jest pierwsza........ale nie każda ostatnia..........ta jest ...............ostatnia.......ia.............

Gość ruda 55
witam na strońce

Gość ruda 55
Mam swoje lata wiele w życiu przeszłam. Pszeżyłam dwóch mężow mam czworo dzieci ,mam czas.Weszłam na tę stronkę z ciekawości,przeczytałam pomyślałam.Kaziu jeśli to prawda co napisałeś to ciesz się że tej kobiety nie zdobyłeś,chłopie ciesz się,to zła kobieta,niegodna Twojej miłości,masz rację:ona grała.Nie pozwól żeby to się powtórzyło.Wiedz ona wróci i będzie grać dalej.ostrzegam jestem kobieta doświadczonał w tych sprawach.Trochę mi ci ę szkoda,ale sam w to wlazłes.

Wiem że to koniec, takie życie.po co mi to było.Wiosenka wie..tylko ONA i niech tak pozostanie.............................................................................................................................

Kaziu, ciekawa ta kierowniczka budowy... opieprza za orty, a sama wali jeszcze gorsze!? ludzie to nie lekcja polskiego, ani matura, tu ludzie przychodzą po radę, wyżalić się, a nie stresować się... poza tym życzyłabym każdej małolacie takiego obeznanego w necie i kompie ojca !! :) niejeden nie wie jak się \"to paskudztwo\" włącza... a pozatym wydaję mi się, że cenzura chyba odeszła, a może się mylę??

Gość droga kobietka
"klementynka_a Kaziu smuci i tyle; skoro tak pierdoli to czemu go ta cipcia nie chciała " Ciekawe podejście?! I tak można... Wg Ciebie, to Kaziu się zakochał, nawet to wyznał w necie i to wszystko tylko po to, żeby sobie bzyknąć!? Idiotyczna teoria! Kobieto, czy Cię pogieło, facet by był conajmniej nienormalny, gdyby robił takie podchody, tyko dla sexu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zapomniałaś, że nasza część ludzkości, jest niezmiennie w większości, a już na pewno po 40-tce... Tylko ciekawe kto tych facetów wykańcza!? Takie suczki jak Ty chyba, ssają do bólu gościa, aż się wykończy, a potem następny na tapecie i wtedy jest OK? Dla takich jak Ty liczy się tylko kasa i facet, który na Ciebie robi :(:( Kaziu okazał się męską rzadkością w tych czasach, to jeszcze trzeba mu dokopać, tak!? A podobno każda by wszystko oddała, za romantyka, a jak się już pokazał, to kopa i won?? Pościemniać, rozochocić, a potem wypad? To chyba jakaś nieźle skopana psychicznie baba była, a może się zemściła za poprzedni związek? Tylko dlaczego na innym? :( bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość kierowniczka budowy
Orty a literówki to dwie różne rzeczy :D Pisz kaziu dalej, śmieszny jesteś :D Te twoje wynurzenia po prostu powalaja na kolana :D Nieszczęśliwie zakochany buhahaha.

Gość kierowniczka budowy
Orty a literówki to dwie różne rzeczy :D Pisz kaziu dalej, śmieszny jesteś :D Te twoje wynurzenia po prostu powalaja na kolana :D Nieszczęśliwie zakochany buhahaha.

Gość klementynka_a
do- droga kobietka - tak myślę,jestem 20 lat po ślubie,nigdy męża nie zdradziłam,różne myśli po głowie chodzą - nie ukrywam,ochotę na seks mam "teraz" zawsze :D ,z tym też różnie bywa,teraz mój M ogląda mecze a ja z Wami :D i niewyobrażam sobie zakochania w innym facecie - tyle wart mój związek pozdrawiam

w tym momencie to to samo, bo jak się komus wytyka błąd, to trzeba samemu być ideałem, a poza tym jak sie pisze szybko, to każdemu sie i ort może zdarzyć, co innego pisac ręcznie co innego klepać w klawiaturę!!! A poza tym tak dla ścisłości, to brak przecinka w ilości 3 to też ort, więc nie czepiaj się, bo chyba o co innego Ci chodzi ;) Zazdrościsz takiego faceta tej co go nie chciała? Powiem Ci, że jest czego zazdrościć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewielu takich chodzi po ziemi, którzy tak potrafią mówić o miłości, a jeszcze do tego mówić to swojej wybrance!? To chyba Cię boli naprawdę, po prostu też bys tak chciała, a że nie masz, to wytykasz że ściemnia i tyle! :(

Gość ibigail kochająca
Niewielu takich chodzi po ziemi, którzy tak potrafią mówić o miłości, a jeszcze do tego mówić to swojej wybrance!? To chyba Cię boli naprawdę, po prostu też bys tak chciała, a że nie masz, to wytykasz że ściemnia i tyle WALSNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Kaziu ................. skoro mówisz że niechciała spójrz na to nie jak na klęskę .......jest w nas duzo strachu przed nowym nieznanym nie wiem jaka was dzieli róznica wieku ale wiem z własnego doswiadczenia że różnica wieku przeraża nie tylko kobiety mężczyzn też i to chyba nawet bardziej niż kobiety. No cóż zakochałeś się tylko twoja wybranka nieodwzajemniła twojego uczucia sam wiesz serce nie sługa nie rozkarzesz a miłośc to bardzo iracjinalne uczucie . Czym sie kierujemy jak sie zakochujemy nikt tego nie wie ............ bo tak na logikę ja sama nie powinnam kochac mojego słoneczka a jednak go kocham wszystkie jego wady i zalety i to co dla innych jest wada dla mnie jest zaletą . Zapytałeś o miłość powiem Ci tak moja jest dojrzalsza madrzejsza pewnie to wynika z moich doswiadczeń życiowych i mojego wieku. Trzymaj sie Kaziu ...............

Gość droga kobietka
chciałam przypomnieć, że Kaziu też nie zdradził, a miłości nie planował, pewnie też sobie nie wyobrażał zakochania w innej kobiecie, ale wyszlo co wyszło :( ja też nie zdradziłam, po kilkunastu latach małżeństwa owszem miło pomarzyć o sexie z ekstra facetem, niekoniecznie nasz jest taki siedząc przed telewizorem na meczu pewnie z piwem w ręku... tylko czy chwila sexu z innym jest tego warta?! dla mnie ważne są uczucia, sam sex nic nie znaczy bez uczuć PAMIĘTAJCIE : TO CO WIDZIMY CZĘSTO NIE JEST PRAWDZIWE oko ludzkie ma to do siebie, że zniekształca wizerunek, zmysł wzroku oszukuje nasze inne zmysły, a potem może byc za późno, a jeszcze się okaże przy bliższym wejżeniu, że to wcale nie było to co widzieliśmy na początku...

Gość mezatka_ ktora_kocha
kaziu ..piszesz o milosci do kobiety,a ona Cie odrzucila...bo wybrala gre w 1000 Rozumujac z Twojej wypowiedzi to poznales ja na neci gdzie gra sie w gry kurnik, wp,onet itd i tam czesto zaczyna sie od niewinnych slowek a konczy na duzych slowach i tak Cie zauroczyla? az sie zakochales? a o zonie pomyslales? ona tez byla ta jedyna ta najpiekniejsza ta najcudowniejsza a teraz to co to beeee miala racje ta dziewczyna ze dala Ci kopa staremuu zonatemu facetowi zacznij starac sie o znone je mow piekne slowka przynos kwiaty skocz do ognia za nia to zona jest najcudowniejsza najpiekniejsza ale to normalne u faceto po 40 ze mysla dolna czescia ciala a nie glowa Przepraszam jesli urazilam ,ale uwazam ze milosc trzeba w malzenstwie pielegnowac aby ogien nie wygasl ,a nie rozgladac sie za innymi spodniczkami poczytaj sobie topik sposoby zdradzonych zon jak one czuja sie po zdradach mezow pozdrawiam

Gość ibigail kochająca
do droga kobietka ale bdury pierniczysz!!! kazda milosc jets inna on sie zakochal ona tez:) i dajcie im spokoj, nie meczcie glupimi teoriami ktore u nich nie maja racji:) oko widiz to co jest a nawet wiecej:) ❤️

Gość klementynka_a
do - droga kobietka - no i się naraziłaś ;) Jędruś nie pije :P marzyć zawsze można :D uczucie jest najważniejsze , mecz się skończył :D