Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko mnie wkurw..

zla na niego

Polecane posty

Gość wszystko mnie wkurw..

jestem zla od rana bo sie poklocilam z chlopakiem. on zawsze musi mnie wyprowadzic z rownowagi. wiem ze ja sobie szukam powod do zaczepek ale taka juz jestem. jaka jestem zla!!

Gość najnananaa
Zawsze mam powod do kłotni.ja tez jestem zla na niego.mam pewien problem z moim facetem.np jest sobota.umowieni jestesmy na 18 .niestety moj chlopak od czasu do czasu robi mi cos przykrego.od rana umawaia sie ze swoimi kumplami, ida na piwo ale u nich nigdy nie konczy sie na jednym piwie.on gdzies do godziny 13 daje znak ze jest ok ze sie normalnie spotkamy.ale o 17 jak juz do niego dzwonie on sie nie odzywa.bo...spi.na drugi dzien sie budzi i pisze mi w sms SORRY. wiele razy na ten temat gadalismy.np dzisiaj ma przyjsc o 15.poszedl do sklepu o 11 mial byc za 30 min.pisze do niego bo minelo troche wiecej czasu a on ze siedzi sobie naławeczce.dobrze niech sobie siedzi ale jak 30 min to 30 min.i jeszcze ma pretensje ze mu zwraacm uwage.nie wiem co z tym zrobbic.a jak mu mowie ze zawsze sie boje o toto on mi mowi zebym mu zaufala.....

Gość fanka19
cześć sluchaj ja tez jestem złośnicą:) mój tego nie znosi ! ale czasem są takie dni i juz a czasem po prostu się stawiam :) pozdrawiam ps. mam nadzieje ze wiesz ze jesli chodzi o jakąś tam winę to leży pośrodku - Ty złośnik On wyprowadzający z równowagi nie mogac Cię zrozumiesz tudzież czasem ustąpić czy przyznać rację no albo sprawić byś złagodniała :) pozdrawiam

Gość david..
co za idiotki :o

Gość gość
up :classic_cool: