Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhh

CHCĘ JECHAĆ DO PRAGI!!!

Polecane posty

Gość ehhhhhh

Mam ogromną ochotę zwiedzić kawałeczek Pragi w długi majowy wekend. NIe wiem jednak jak sie do tego zabrać. NIe chce korzystać z ofert biur podróży raczej wyjazd autem (4 osoby). Kto z was był na takiej wyprawie. Szukamy jakiś dobrego ale w przystępnej cenie hotelu. Jakie mijsca są warte odwiedzenia (oprócz tych najbardziej znanych: Zamek, złota ulica itp.) gdzie są fajne kluby, w których można poszaleć w nocy? Jakie są ceny (resteuracje, parkingi itp.).

Gość ehhhhhh
nikt nie był?

Gość ehhhhhh
znowu podnoszę

Gość o co chodzi
tez jestem zainteresowana, po kilku dniach spedzonych na wyzynie krak-czest. zamierzamy na 3 dni wypuscic sie do Pragi...

jedź jak stoisz,w zeszłym roku pojechaliśmy na długi weekend do Rzymu,a jedyny co miałam to był bilet na samolot i walizka,potem na miejscu jakoś poszło,i nocleg się znalazł ,i nie martwiliśmy sie na zapas:)tak więc śmiało i ruszaj ,a ludzi pewnie tam sie tyle wybiera,ze wszystkie znane miejsca tańsze i drożesze juz są zarezerwowane..Tak myślę.

Gość ehhhhhh
..no właśnie ja też lubię spontaniczne wypady ale trochę przeraż mnie mysl spędzienia pół dnia na poszukiwaniu w miarę taniego noclegu (zwłaszcze ze czasu w sumie będzie nie wiele)

Gość ehhhhhh
..no właśnie ja też lubię spontaniczne wypady ale trochę przeraż mnie mysl spędzienia pół dnia na poszukiwaniu w miarę taniego noclegu (zwłaszcze ze czasu w sumie będzie nie wiele)

Gość -alchemik-
mnóstwo hosteli i kwater jest poszukaj sobie w internecie

Gość zuziaa52
praga to jest to czeg o nam polakom potrzeba to miasto tradycji i uroczych zabudowań