Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to głupie

Nigdy nie miałam chłopaka. Mam kilka pytań odnośnie chodzenia ze sobą.

Polecane posty

Gość wiem to głupie

Kiedy spodobałyście się chłopakowi, on podszedł do was o co zazwyczaj pytał?? Na jaki temat toczyła się rozmowa?? Po rozmowie chłopak bierze numer telefonu i prosi o spotkanie?? Gdzie odbywa się pierwsze spotkanie?? Kiedy już chodzicie ze sobą gdzie zazwyczaj się spotykacie? Płacicie za siebie?

Gość kkola
zawyczaj to chłopak robi pierwszy krok i według mnie tak powinno być.Chcę ci powiedzieć,że wszystko w swoim czsie przyjdzie i nie staraj się na siłę.A o rozmowę na pierwszej randce to się nie przejmuj,bo napewno będzie ok.

Gość kkola
niby co miałaby stracić?

Gość eeeeeeee tam

Gość i rymcymcym
Pierwsze zagadanie to zwykle coś na temat czy ja czasem nie chodzilam gdzieś tam na angielski albo nie byłam u kogoś tam na imprezie , nawet jesli to nie ja tam byłam czy chodziłam :P Rozmowa siętoczy sama , nie wiem o czym - o dupie maryni , o wszystkim i o niczym. Zwykle od początku wyczuwa się, że się funkcjonuje na tych samych falach albo nie - i jak nie , to nic z tego raczej nie będzie , jak tak , to samo siędalej toczy , a i gadka jest ciekawa :) Co do spotkania , to spacer zwykle. No i w międzyczasie na jakąś herbatkę i ciasto. Zawsze chciałam za siebie sama płacić , ale mi nie pozwalano. Nie stresuj się , nie myśl za dużo , to samo sie uloży

I na drugi dzień macanko po pupci język w buzi partnera/ki Wielka miłość (na 3 dzień - jak ty właściwie masz na imię)

Gość wiesz ze to glupie
Kiedy spodobałyście się chłopakowi, on podszedł do was o co zazwyczaj pytał?: o sprawy zwiazane z sytuacja geopolityczna kraju i jej poglady Na jaki temat toczyła się rozmowa?? powyzszy, tylko ja mowie Po rozmowie chłopak bierze numer telefonu i prosi o spotkanie?? jesli nie znam dziouchy, a jej poglady w miare mi odpowiadaly to moge wziac nr telefonu Gdzie odbywa się pierwsze spotkanie?? na wiejskiej :classic_cool: Kiedy już chodzicie ze sobą gdzie zazwyczaj się spotykacie? w lozku, inaczej nie mam czasu Płacicie za siebie? tak, place za siebie i za nia, bez roznicy