mydickisbig666 33 Napisano 3 godziny temu Starczy jedna Nimfa a stado podludzi robi tłum waląc sobie konia i niszczą porządek publiczny obrażając poczucie dobrego smaku i gust swym widokiem więc to niebezpieczne i dobrze że usadzaja szonow bo facety są trochę upośledzeni, kobiety bywają i takie ale dopóki nie uświadomią sobie jakie facety są upośledzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamDrzewka^^ 1 Napisano 3 godziny temu doombo woli ze swoim kotem niz z lezakiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 315 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ty z pamięci rzucasz takimi cytatami Mam trochę pozapisywane na dyskach, ciekawych tekstów 1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: coś w tym jest że nadmiar szkodzi , ale to dotyczy wielu płaszczyzn nie tylko seksu. Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 315 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mydickisbig666 napisał: bo facety są trochę upośledzeni upośledzenie to zbyt duże słowo, lepsze jest określenie "inne myślenie". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 92 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kris888 napisał: Mam trochę pozapisywane na dyskach, ciekawych tekstów Dokładnie. Kolekcjoner. Alkohol też jest dla mądrych ludzi , ale w nadmiarze katastrofalny w skutkach i długo można wymieniać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 12 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Caryca cukrowa napisał: Łatwo napisać gdy odpisuje się trollowi albo incelskiemu upoślakowi. Ja bym proponował o nieużywanie tego słowa w ten sposób, bo to tworzy wrażenie, że Wy macie coś przeciwko osobom niepełnosprawnym intelektualnie. A przynajmniej ja tak to rozumiem. Edytowano 2 godziny temu przez Daniel86 Poprawiono błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 215 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Daniel86 napisał: Ja bym proponował o nieużywanie tego słowa w ten sposób, bo to tworzy wrażenie, że Wy macie coś przeciwko osobom niepełnosprawnym intelektualnie. A przynajmniej ja tak to rozumiem. Nie bierz tego do siebie, ty się jeszcze normalnie zachowujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 94 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Jakby pomyślał, to są przecież starsze których nikt nie chce ruсhać i by sponsorowały chętnego, a jemu raczej wszystko jedno w co wkłada i ciągle mu mało. No ale to trzeba logistycznie ogarnąć i wyjść z klatki. Ale to trzeba chociaż się kąpać codziennie bo tak to wątpię że jakaś się skusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 92 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ale to trzeba chociaż się kąpać codziennie bo tak to wątpię że jakaś się skusi Choćby z szacunku dla samego siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 92 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Daniel86 napisał: Ja bym proponował o nieużywanie tego słowa w ten sposób, bo to tworzy wrażenie, że Wy macie coś przeciwko osobom niepełnosprawnym intelektualnie. A przynajmniej ja tak to rozumiem. Jakbyś nie powiedział nikt by nie zczaił że masz jakieś problemy natury psychicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 33 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Daniel86 napisał: Ja bym proponował o nieużywanie tego słowa w ten sposób, bo to tworzy wrażenie, że Wy macie coś przeciwko osobom niepełnosprawnym intelektualnie. A przynajmniej ja tak to rozumiem. Ja nic nie mam. Tu jest pełno sajkoli i psychopatów i ze złości można tak napisać nie mając ciebie konkretnie na myśli, zresztą nie wydajesz się niepelnosprawny intelektualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 94 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Jakbyś nie powiedział nikt by nie zczaił że masz jakieś problemy natury psychicznej. W porównaniu do innych na tym forum on nie ma problemów psychicznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 minut heblowania tak 5 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Onaaaa napisał: Ale to trzeba chociaż się kąpać codziennie bo tak to wątpię że jakaś się skusi Będzie mnie myla 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 94 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 40 minut heblowania tak napisał: Będzie mnie myla W sumie to jest dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 92 Napisano 59 minut temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: W porównaniu do innych na tym forum on nie ma problemów psychicznych Jak ktoś jest spokojny to niewiele widać jeżeli chodzi o wykraczanie poza normy uznawane za normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 minut heblowania tak 5 Napisano 53 minuty temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: W sumie to jest dobry pomysł. Tak ale nie rozumiem oburzenia co drugi lachon nie nadaje się do pracy tylko pokazywania dopy i jest wszystko w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 minut heblowania tak 5 Napisano 51 minut temu Znając życie sama se strzelilas gowwniaka i wyrwalas jedną nieruchomości bylemu na poczet byłego związku żeby mieć lżej w życiu samice robią to z premedytacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 minut heblowania tak 5 Napisano 50 minut temu Jeszcze po latach takiego wałka ídioci z tobą piszą bo pochwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 94 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, 40 minut heblowania tak napisał: Znając życie sama se strzelilas gowwniaka i wyrwalas jedną nieruchomości bylemu na poczet byłego związku żeby mieć lżej w życiu samice robią to z premedytacją To do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
40 minut heblowania tak 5 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To do mnie? No przecież nie do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 94 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, 40 minut heblowania tak napisał: No przecież nie do mnie Nie wiesz to lepiej nie pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 94 Napisano 32 minuty temu 24 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Jak ktoś jest spokojny to niewiele widać jeżeli chodzi o wykraczanie poza normy uznawane za normalne. Ja jestem spokojna mi się wydaje że bardziej może chodzi o zdiagnozowanie bo był u lekarza i wie co mu jest a niektórzy z domu nie wyjdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 92 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja jestem spokojna mi się wydaje że bardziej może chodzi o zdiagnozowanie bo był u lekarza i wie co mu jest a niektórzy z domu nie wyjdą. U każdego można coś znaleźć, bo społeczeństwa składają się że zdiagnozowanych i tych którzy nie zostali schwytani a co za tym idzie zdiagnozowani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1463 Napisano przed chwilą Na szczęście dla Ciebie nie ma obowiązku posiadania partnerki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach