Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /kkola

czy Twój facet też ma bzika?

Polecane posty

Gość /kkola

Moj chlopak ma bzika na punkcie swojego samochodu.Zapisał się nawet do klubu i teraz ciągle przed netem siedzi i śledzi.Czy wy też macie takich facetów?Ogólnie nie mam co narzekać ale to staje się już trochę upierdliwe.

Gość jagoo
miałam takiego faceta...zucił mnie...na moje szczęscie

Mój tez działa w fanclubie swojego samochodu:D Ciekawe czy nie tego samego:D o jaki samochód chodzi?

Hehe moj tez tak ma :) Boys with toys. Takie juz z nich duze dzieci ;) Lepiej ze oglada w necie auta niz gole babki. Skoro go to interesuje to niech sobie sledzi. Lepszy facet z zainteresowanaimi niz bez. A Ty za to siedzisz na kafe :D

Gość jagoo
mój były jest w clubie vectra unlimited

a moj tez tak ma :) tez bywa na forum... czy tam klubie... hehe czasami nawet z nim przegladam to forum, to troche posmiac moge :)

Ci z vectry to mili ludzie:D znam bo to podobni do kumpli mojego;). Mój paskud działa w Calibra teamie;) Facet z pasją to trudny przypadek , ale można przywyknąć:)

Gość jagoo
ja dzialam z kolei w Tigra team:)wiem ze ludzie z UV są si...ale bylego nie chce spotkac

W tigra teamie jest chyba więcej kobiet:) bo to taki trochę babski samochód moim zdaniem. Mój by mnie chyba zamordował gdybym wybrała Tigrę zamiast Cali:D która jest najwspanialszym samochodem świata;)

Gość jagoo
hehehe czy ja wiem czy więcej kobiet...samochodzik mi się podoba...jak dla mnie bomba:)

Gość jagoo
hmmm moja kumpela tez kiedys była z kibicem...dopóki nie wstąpił do bojówki wszystko było si...no a potem klub stał się ważniejszy niz ona:(...mam nadzieje ze u Ciebie jest si

moj ma bzika na punkcie dwoch spraw : mnie i gwiezdnych wojen :P wiec co robi gdy sie poklocimy? przez 5 godzin oglada jeden film gwiezdnych wojen...czasem sobie robi cale maratony :P eeh ale uwazam ze to czyni go tylko ciekawszym ;) nie jest szary i bezplciowy :P

Ivaa-tu masz rację:D Z takim facetem nie można się nudzić:D Choć moja wiedza o zawieszenia, silniczkach krokowych itp ostatnio przewyższa średnią krajową;)

Gość kkola
Miarka pytałaś o jaki samochód chodzi,oczywiście o najlepszy na świeci:-)czyli o VECTRĘ.Mój chłopak to chyba nie wytrzymałby gdyby nie sprawdził co 5min co się dzieje na forum vectry.

Facet z bzikiem to jest cholernie trudny przypadek;) Jak sobie dajecie radę, gdy facet woli posiedziec na forum lub pogrzebać w samochodzie niż wyjśc gdzieś z wami? Bo mnie czasem szlag trafia, ale staram się to tolerować;)

Gość kkola
DO MIARKI Ja czasem już nerwowo nie wytrzymuje chociaż tak jak Ty też staram się to tolerować.Najgorsze jest jak usiądzie przed kompem i pyta co ja chcę dzisiaj robić(w między czasie oczywiście siedzi np na forum)ja mówię,że np chcę byśmy poszli na spacer,a on że zaraz i tak do wieczora.Potem pyta czemu jestem zła?Albo dziwi się dlaczego mu nic nie powiedziałam,że chcę iść na spacer.I jak tu się nie wkurzać? ale żeby nie było,że mam strasznego chłopaka,czasem jest ok:-)

Ja bardzo kocham mojego:) ale jak słyszę ,że idzie do swojej Żonki czyli cali to czasem mam ochote go udusić:D

Gość /kkola
To nie ulega wtpliwości,ja też:-)Jednak czasami to mnie szlag trafia.

do Friend :) mój też ma bzika na pukncie samochodu, którego nie ma!!! Caly czas siedzi na allegro i oglada auta, pościągał sobie zdiecia i filmy!!!

Gość kkola
gagatka85 To dopiero początek:-) Trzeba im to wybaczyć.

gagatka85-dopiero się zacznie gdy kupi;) Zloty, spoty , fora i wieczne siedzenie w garażu lub w warsztacie. Trzeba przywyknąć, że wtedy nie jest się na pierwszym miejscu;/ Ale bez tego swojego bzika to nie byłby mój kochany paskud;) Przynajmniej się przy nim nigdy nie nudzę:D , ale tankowć nadal mnie nie nauczył:D

Gość a ja Wam zazdroszczę
mój facet jest chyba pracoholikiem. od rana do nocy tylko praca i praca. :( chciałabym, żeby miał czas na hobby.

Jeżeli chodzi o samochód, to ja mam bzika. Ja należę do \"fanclubu\" :D, jeżdzę na zloty, spoty :D W garażu nie siedzę, gdyż na razie takowego nie posiadam, ale to ja zajmuję się jeżdżeniem po mechanikach i dopieszczaniem swojego auta. Mojego faceta to nie kręci, ale mnie barrrrdzo :D

Witaj agatuś:) a myślałam że tylko faceci to lubią;) Ja tez kocham motoryzację, i nteresują się tym trochę. Może nie tak jak on , ale sporo;) A w jakim fanclubie działasz?

hehe moj brat ma Vectre, jest w klubie Vectry i ma swira na jej punkcie.. generalnie masa szmalu na to idzie, ciagle jakies naparwy , kosmetyka i te inne pierdoly,, i o dziwo jest w dlugletnim zwiazku :D ale jak ktos juz powiedzial, dobrze ze w ogole ma jakies zainteresowania

Mój ma bzika. aż mi się też zbzikowało, bo od zawsze uwielbiałam golfy :) no i w vwklubie jest- ale w normalnym, nie jakims wiejsko-tuningowym :P

Wiesz w kazdym lubie są osoby które potrafią tak \"ozdobić\" samochód , że tylko śmiech na sali;) ale tez mnóstwo jest świetnych ludzi;)

VW Passata Tyle dobrze, że w miarę nowy ten mój \"samochodzik\" (2003) i praktycznie oprócz przeglądów i stabdardowych okresowych wymianek nic mu do szczęścia nie potrzeba... Tuningu nie lubię... jestem zwolenniczką klasycznej elegancji ;) :D